Συγκινεί η Ρούλα Κορομηλά με την φωτογραφία της - «Μένουμε όλοι ψύχραιμοι»

Το μήνυμα που έστειλε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί η Ρούλα Κορομηλά με την φωτογραφία της - «Μένουμε όλοι ψύχραιμοι»

Ανάμεσα σε πολλά ονόματα από το χώρο της showbiz, συγκινεί με την ανάρτηση της και η Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει με μια φωτογραφία το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες στιγμές που περνάνε πολλές χώρες παγκοσμίως λόγω του κορωνοϊού. «Μένουμε όλοι ψύχραιμοι», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι καθημερινής χρήστης των social media και επικοινωνεί συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους και μέσω Q&A που πραγματοποιεί ή μέσω αναρτήσεων της.

Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια δημοσίευσε την φωτογραφία που εξέδωσε η Κυβέρνηση και κάνει το γύρω του διαδικτύου με αφορμή όλοι οι πολίτες να μείνουν μέσα στα σπίτια τους για να μην εξαπλωθεί περισσότερο ο κορωνοϊός.

«Η ατομική και συλλογική μας ευθύνη, το χρέος όλων μας απέναντι στον εαυτό μας και στους συνανθρωπους μας, που αγαπάμε και νοιαζόμαστε, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Μένουμε ολοι ψύχραιμοι στο σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Να είμαστε ολοι καλά. Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό με συνέπεια και σοβαρότητα», έγραψε στην λεζάντα της.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες, η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε φωτογραφία με ένα πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή και ράγισε καρδιές.

Ξέσπασε η Ρούλα Κορομηλά για τον κορωνοϊό πριν την φωτογραφία και το μήνυμα της που συγκινεί

Ξέσπασε η Ρούλα Κορομηλά με ανάρτηση της στο Twitter για τον κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας φανερά εκνευρισμένη με το πως αντιμετωπίζουν κάποιοι το θέμα.

Τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί και διαρκώς βγαίνουν νέα μέτρα για να προστατευτούμε.

Γεγονός που έχει διχάσει αρκετούς, καθώς άλλοι πανικοβάλλονται και άλλοι βλέπουν την όλη κατάσταση με χιούμορ.
Με αφορμή αυτό η Ρούλα Κορομηλά έκανε μια ανάρτηση – ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

«Διαβάζω τόσες μέρες άπειρες ασυναρτησίες, ανεύθυνες, ανόητες τοποθετήσεις, γελάκια, πλακίτσες κι άλλες αηδίες σε ότι αφορά τον Κορονοϊο. Είπαμε ψύχραιμοι όχι όμως ανεύθυνοι, ριψοκίνδυνοι, ειδικοί και απείθαρχοι. Θεωρώ πως οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το πρόβλημα αυτό» έγραψε.Μιας και μιλάμε για τον κορωνοϊό, να τονίσουμε πως ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και με τα κρούσματα στην Ιταλία. Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών. Στους πόσους φτάνει τώρα;

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της