Η τρυφερή κίνηση της Αθηνάς Οικονομάκου προς τον αδερφό της, Νικήτα

Σε μια από τις λίγες αναρτήσεις που τους έχουμε δει μαζί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η τρυφερή κίνηση της Αθηνάς Οικονομάκου προς τον αδερφό της, Νικήτα

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν έχει μόνο μεγάλη αδυναμία στον σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο και στον γιο της, Μάξιμο, αλλά και στον τρίτο άντρα της ζωής της. Ποιος είναι αυτός; Ο αδερφός της, Νικήτας. Με την τρυφερή κίνηση που του έκανε, θα «λιώσετε».

Ο Νικήτας Οικονομάκος είναι ο μεγαλύτερος της αδερφός και είναι κούκλος. Όπως φαίνεται η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση. Μπορεί η ηθοποιός να είναι λάτρης των social media, ωστόσο λίγες είναι οι αναρτήσεις με τον αδερφός της.

Σήμερα, η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μια πολύ όμορφη ημέρα, αφού ο γιος της έχει τα γενέθλια του. Από τα γενέθλια δεν γινόταν να λείπει ο αδερφός της. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα story όπου του έδινε ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

Νικήτας Οικονομάκος

Αθηνά Οικονομάκου αδερφός

Πριν από λίγες ημέρες και η η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα γενέθλιά της εννοείται συντροφιά με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και φίλους! Η κάμερα του Youweekly.gr απαθανάτισε το τρυφερό φιλί τους.

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτή είναι η "αδερφή" της - Η τρυφερή αγκαλιά

Αυτή είναι η "αδερφή" της Αθηνάς Οικονομάκου και το πρόσωπο της το γνωρίζουμε όλοι, αφού είναι συνέχεια μαζί και την έχει επισκεφθεί και στην Σαντορίνη.

Μπορεί η ηθοποιός να θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στα social media μοιράζεται αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα της.

Πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους. Ο λόγος για την Βάσω Λασκαράκη, την οποία αποκαλεί αδερφή της μιας και είναι κολλητές φίλες.

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να της ευχηθεί για την γιορτή της.

Την φωτογραφία τους σε instastories της δημοσίευσε με την σειρά της και η Βάσω Λασκαράκη η οποία έγραψε «sisters» δηλαδή αδερφές.

Αθηνά Οικονομάκου αδερφή πρόσωπο