Έσκασαν τα ευχάριστα - Τότε παντρεύεται η Κωνσταντίνα Κομμάτα με τον Γιώργο Σαμαρά

Το αποκάλυψε η ηθοποιός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έσκασαν τα ευχάριστα - Τότε παντρεύεται η Κωνσταντίνα Κομμάτα με τον Γιώργο Σαμαρά

Τα ευχάριστα επιτέλους έσκασαν, μιας και σε συνέντευξη που παραχώρησε η Κωνσταντίνα Κομμάτα, αποκάλυψε το πότε αλλά και το πού θα γίνει ο γάμος της, με τον αγαπημένο της Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος της έκανε πρόταση μόλις πριν από λίγο καιρό!

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο Secret και τη Σάσα Σταμάτα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον επερχόμενο γάμο της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Κομμάτα είπε: «Σκεφτόμαστε να κάνουμε φέτος το καλοκαίρι τον γάμο στην Κρήτη, γιατί είναι από εκεί ο Γιώργος».

Το ξέρατε ότι η Κωνσταντίνα Κομμάτα είχε δοκιμαστεί για να παίξει στις Άγριες Μέλισσες; Δείτε εδώ για ποιον ρόλο!

Λίγο καιρό πριν την πρόταση γάμου, ο Γιώργος Σαμαράς είχε κάνει μία έκπληξη στην Κωνσταντίνα Κομμάτα για τα γενέθλιά της

Η Κωνσταντίνα Κομματά είχε την πιο τρυφερή έκπληξη για τα γενέθλιά της, από τον αγαπημένο της, Γιώργο Σαμαρά.

Η γνωστή ηθοποιός, γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της και οι συμπρωταγωνιστές της στη θεατρική παράσταση «Μαμά Ρόζα», θέλησαν να της κάνουν έκπληξη.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που έφερε την τούρτα στη σκηνή, με την Κωνσταντίνα Κομματά να συγκινείται με την όμορφη κίνηση του συντρόφου της.

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η τρυφερή έκπληξη του Γιώργου Σαμαρά για τα γενέθλιά της!

Κωνσταντίνα Κομματά: Θα παντρευτεί με τον Γιώργο Σαμαρά; Όλη η αλήθεια! (Βίντεο)

H Kωνσταντίνα Κομματά μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show στον ANT1 και απάντησε στις φήμες για τον γάμο τους!

Το ζευγάρι είναι τέσσερα χρόνια μαζί και φουλ ερωτευμένος!

Η Κομματά και ο Σαμαράς δεν έχουν επιβεβαιώσει -τουλάχιστον ακόμα- πως θα παντρευτούν, παρά τα δημοσιεύματα!

Στη συνέντευξή της η Κομματά αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον πρώην ποδοσφαιριστή και την απόφασή της να μετακομίσει στην Κρήτη. Όσο για το όνειρό της, δεν είναι άλλο από το να δημιουργήσει οικογένεια. Επίσης, έχετε δει την κούκλα αδερφή της;

Δείτε τα παρακάτω βίντεο από τη συνέντευξη

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Έκανε την αρχή! Η πρώτη ανάρτηση με τον αγαπημένο της, Σαμαρά!

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική ου ζωή!

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Γιώργο Σαμαρά, που είναι μαζί περίπου ενάμιση χρόνο! Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ότι η σχέση τους σοβαρεύει ... ενώ όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι!


Το ζευγάρι δεν δημοσιεύσει κοινά στιγμιότυπα, προσπαθώντας να διαφυλάξει την σχέση του, ενώ την αρχή έκανε η Κωνσταντίνα Κομμάτα, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ένα στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της να παίζει bowling!