Η Φωτεινή Αθερίδου μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο με την πιο 90's φωτογραφία!

Αποδέχθηκε την πρόκληση της Σμαράγδας Καρύδη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φωτεινή Αθερίδου μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο με την πιο 90's φωτογραφία!

Η Φωτεινή Αθερίδου εκμεταλλεύτηκε το χρόνο που περνάει στο σπίτι της και έτσι αποφάσισε να μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, ποστάροντας στο προφίλ της στο Instagram, την πιο 90's φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια!

Η ευτυχισμένη μανούλα έχει μπόλικο ελεύθερο χρόνο τώρα που αναγκαστικά μένει στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού, έτσι είδε το χρόνο αυτό ως μία καλή ευκαιρία για να κάνει μία αναζήτηση στις παλιές φωτογραφίες και να εντοπίσει μερικά μοναδικά ευρήματα από την παιδική της ηλικία.

Στο μεταξύ πριν από λίγες μέρες η Φωτεινή Αθερίδου δήλωσε κουρασμένη στο Instagram και τα σχόλια έπεσαν "βροχή"! Δείτε εδώ τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας: «Κεκλεισμένων των θυρών , βάζω κ εγώ μια φωτογραφία από τα νιάτα μου @smaragda_karidi_official #young #childhood #covid_19 #stayhome #μενωσπιτι».

Φωτεινή Αθερίδου instagram

Με αφορμή τον κορωνοϊό, η Φωτεινή Αθερίδου ανέβασε άλλη μία ωραία φωτογραφία στο Instagram πριν από λίγες μέρες

Η Φωτεινή Αθερίδου έχει τεράστια αδυναμία στο γιο της, καρπό του έρωτα της με το σύντροφο της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία, επική θα λέγαμε με τον κορωνο - υιό της.

Η ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα του και δεν σταματάν τα παιχνίδι και τις τρυφερές στιγμές.

Πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, ποζάροντας στον καθρέφτη του υπνοδωματίου του σπιτιού της. Στο κεφάλι της είχε τον μπέμπη της και η τρυφερή μαμά πόζαρε όλο καμάρι και το γιο της,

Με τον τρόπο αυτό θέλησε να «τρολάρει» το όνομα του ιού της με τον... κορωνοϊό, αφού φωτογραφήθηκε έχοντας τον υιό της στο κεφάλι της σαν κορώνα και έγραψε «κορωνο - υιός».

Φωτεινή Αθερίδου γιος

Ωστόσο, από την άλλη, η Φωτεινή Αθερίδου δηλώνει κουρασμένη χωρίς ενδοιασμούς και τα σχόλια στο Instagram "πέφτουν" βροχή! Τι είναι αυτό που την έχει εξαντλήσει;