Γνωστή Ελληνίδα αποκλείστηκε στη Νέα Υόρκη λόγω κορωνοϊού - «Αίσχος»

Ο λόγος για την...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γνωστή Ελληνίδα αποκλείστηκε στη Νέα Υόρκη λόγω κορωνοϊού - «Αίσχος»

Μία γνωστή Ελληνίδα, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες αποκλεισμένη στην Νέα Υόρκη, ανήμπορη να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού. Μάλιστα η ίδια χαρακτήρισε την όλη κατάσταση «αισχρή».

Ο κορωνοϊός έκλεισε πολλούς ανθρώπους στα σπίτια του αλλά και πολλούς τους άφησε εκτός Ελλάδος μιας και πολλές πτήσεις ακυρώθηκαν με σκοπό τον περιορισμό του ιού.

Μιας και είπαμε για πτήσεις, δείτε εδώ το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγο στο Ελευθέριος Βενιζέλος με αφορμή δύο ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού.

Μία από αυτές ήταν και η πτήση της Σάννυ Μπαλτζή από Νέα Υόρκη, η οποία ακυρώθηκε και έτσι δε θα μπορέσει για λίγο ακόμα καιρό να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έγραψε:

«Ήταν να επιστρέψω Αθήνα στις 19/3 σήμερα ανακοινώθηκε ότι είναι η τελευταία πτήση για Αθήνα με Emirates.... (Απαγορευτηκαν όλες οι πτήσεις για Ευρώπη ) Ποιος θα πρώτοεπιστρέψει; Και τώρα τι ; Θα παραμείνουμε αποκλεισμένοι στην Νέα Υόρκη μην ξέροντας αν ο ένας μήνας γίνει δυο η και δέκα; Αίσχος».

Sunny Μπαλτζή κορωνοϊός

Αποκλεισμένη λόγω κορωνοϊού είναι και η Χριστίνα Μπόμπα. Δείτε πώς περνάει το χρόνο της στην καραντίνα

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι από τους πρώτους celebrities που απομονώθηκε στο σπίτι της, μιας και βγήκε θετική στον κορωνοϊό. Έστειλε λοιπόν με τη σειρά της, το δικό της μήνυμα για το κίνημα που διαμορφώθηκε από χθες με τον τίτλο, #μένουμε_σπίτι.

Η παρουσιάστρια βιώνει από χθες την απομόνωση μιας και έχει κι εκείνη τον κορωνοϊό, ωστόσο έχει ήδη βρει πολύ δημιουργικούς τρόπους για να περνάει τον χρόνο της.

Συγκεκριμένα, με μία ανάρτησή της στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να προτείνει σε όσους μένουν σπίτι να εκμεταλλευτούν τον καλό καιρό και να περάσουν λίγο από το χρόνο τους και στην βεράντα.

Δείτε εδώ τι δήλωσε ο Γιώργος Λιανός για τα μέτρα που έλαβε λόγω της ασθένειας της Χριστίνας Μπόμπα!

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους της στέλνουν μηνύματα υποστήριξης.

«#μενουμεσπιτι και αν θελουμε παίρνουμε και τον αέρα μας στη βεράντα! Πόσα ευχαριστώ να πω για το ενδιαφέρον σας και τα μνμτα σας! Σας αγαπώ πάρα πολύ! Είμαι καλά, έχω ακόμα δέκατα, αισθάνομαι λίγο πιο έντονη κόπωση αλλά χαμογελώ και ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους μας» έγραψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.