Αγνώριστη η Κέισι Μίζιου από το GNTM - Δείτε τη νέα φωτογραφία

Σε αυτή είναι άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη η Κέισι Μίζιου από το GNTM - Δείτε τη νέα φωτογραφία

Την Κέισι Μίζιου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Έφτασε μέχρι τον τελικό και κατάφερε να γίνει μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες. Σήμερα, αν δεις φωτογραφίσεις της είναι αγνώριστη, αφού μπαίνει στο «πετσί» του ρόλου.

Το μοντέλο μετά το τέλος του παιχνιδιού είδε πολλές πόρτες με συνεργασίες να της ανοίγονται. Ένα scroll μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα σε πείσει.

Με τους διαδικτυακούς της φίλους μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες από φωτογραφίσεις που πραγματοποιεί και μια προς μια είναι άκρως εντυπωσιακές. Όπως η παρακάτω στην οποία είναι αγνώριστη και την λατρέψαμε.

Φορώντας μόνο ένα μπλουζάκι και λεοπάρ γουνάκι, έκανε τα likes να πάρουν «φωτιά».

Ωστόσο, τι συνέβη με την Κείσι, την Χαρά και την Πόπη, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM; Τα unfollow που έγιναν και η δημόσια απάντηση που έδωσε η πρώτη!

Κέισι Μίζιου: Λιώσαμε! Η πρώην παίκτρια του GNTM έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση για τον σύντροφο της

Λιώσαμε με την τρυφερή ανάρτηση που έκανε η Κέισι Μίζιου για τον σύντροφο της Δημήτρη. Η πρώην παίκτρια του GNTM συχνά εκφράζει τον θαυμασμό της για τον φίλο της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και εκδηλώνει την αγάπη της.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και την κατάκτηση της δεύτερης θέση η Κέισι η ίδια κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας ενώ βρίσκεται και πάλι πίσω στις καθημερινές της συνήθειες.

Η ίδια είναι full in love και δεν το έχει κρύψει, άλλωστε όταν τον είδε στον τελικό και φωτογραφήθηκαν μαζί, ξέσπασε σε κλάματα και τρελάθηκε από τη χαρά της.

Αυτή την φορά το μοντέλο δημοσίευσε μια ακόμη φωτογραφία με τον σύντροφο της Δημήτρη τον οποίον αποθέωσε. Το ζευγάρι είναι έναν χρόνο μαζί και οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι. Η Κέισι αρκετά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τον σύντροφο της σε τρυφερές στιγμές.

Κι ο ίδιος όμως φαίνεται να της έχει πολύ αδυναμία. Η ίδια αυτή την φορά δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Δημήτρη εκδηλώνοντας τον θαυμασμός της.

“Είμαι η μεγαλύτερή σου φαν” δήλωσε.

Κέισι Μίζιου

TAGS