Έτσι περνάει τις ημέρες της σε «καραντίνα» η Δούκισσα Νομικού - Φωτογραφία από τον κήπο της

Ποιος πόζαρε στο φακό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι περνάει τις ημέρες της σε «καραντίνα» η Δούκισσα Νομικού - Φωτογραφία από τον κήπο της

Η Δούκισσα Νομικού όπως πολλά άλλα διάσημα ονόματα από το χώρο της showbiz αλλά και μη περνούν την ημέρα τους σε «καραντίνα» μετά τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση για να μην εξαπλωθεί περαιτέρω ο κορωνοϊός. Πως περνάει την ημέρα της ωστόσο η ίδια; Η φωτογραφία που δημοσίευσε από τον κήπο της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο στηρίζει το hashtag #μενουμε_σπιτι και κάθεται μέσα μαζί με την οικογένεια της, με σκοπό κιόλας την προστασία της. Προτεραιότητα της είναι γιος και η κόρη της και για το λόγο αυτό φροντίζει να πάρει τα κατάλληλα μέτρα.

Χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τον κήπο της, όπου έπαιξε με τα παιδιά της, αλλά και με τα τρία σκυλιά που έχει με τον σύζυγο της. Η Δούκισσα Νομικού, τα έχει και εκείνα σαν παιδιά της, αφού είναι μέλος της οικογένεια της.

Έτσι λοιπό, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Hooch και έγραψε «Μένουμε σπίτι παιδιά! Ας κάνουμε ακριβώς όλα όσα μας λένε».

Μάλιστα, τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια όσο και Δούκισσα Νομικού συγκινούν με τις αναρτήσεις τους για τον φονικό ιό

H ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για τον ιό και την καραντίνα

Η Δούκισσα Νομικού έκανε μια ανάρτηση για τον ιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που έλεγε πως "εκείνος που αποσύρθηκε κατάφερε να σώσει όλους τους υπόλοιπους".

Η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς ο κορωνοϊός έχει κάνει την εμφάνιση του και η κυβέρνηση έχει αρχίσει να λαμβάνει έκτακτα μέτρα για να προστατεύσει τους πολίτες από αυτό.

Τα κρούσματα στην χώρα μας αυξάνονται ραγδαία μέρα με την μέρα, ενώ τα ξημερώματα της Πέμπτης είχαμε και τον πρώτο νεκρό από τον ιό. Δείτε εδώ ποιος είναι

Όπως είναι αναμενόμενο όλοι ανησυχούμε για αυτό και παίρνουμε τα μέτρα μας κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες που είναι τα παιδιά και οι παππούδες.

Διάσημοι και μη δεν κρύβουν την ανησυχία τους και φροντίζουν να προσέχουν για να μην νοσήσουν. Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε ένα μήνυμα για τον ιό στο Instagram που ανέβασε κάποιος φίλος της.

Μια φωτογραφία με καμμένα σπίρτα από την μια και από την άλλη κανονικά και ένα στη μέση που έχει απομακρυνθεί. Η φωτογραφία έγραφε: "εκείνος που για λίγο αποσύρθηκε, έσωσε όλους τους υπόλοιπους".

Δείτε την:

 Δούκισσα Νομικού