Θετικός στον κορωνοϊό ο Θοδωρής Φέρρης

Έσκασε τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θετικός στον κορωνοϊό ο Θοδωρής Φέρρης

Μόλις έσκασε η είδηση, πως ο γνωστός τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης, είναι επίσης θετικός στον πανίσχυρο κορωνοϊό, ο οποίος έχει πλήξει ολόκληρη τη χώρα. Πρόκειται για τον τρίτο από τον κόσμο της ελληνικής showbiz που έχει τον ιό μετά την Χριστίνα Μπόμπα και την Φαίη Σκορδά.

Ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να ενημερώσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram όλους τους διαδικτυακούς του φίλους, πως πάσχει και αυτός από τον κορωνοϊό.

Έτσι έγραψε:

«Φίλοι μου, μόλις ενημερώθηκα μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις ότι βρέθηκα και εγώ θετικός στον κορονοϊό. Προς το παρόν αισθάνομαι καλά έχοντας μόνο κάποια ήπια συμπτώματα. Θεωρώ χρέος μου να το μοιραστώ δημόσια προς ενημέρωση και προστασία των φίλων που έχω συναναστραφεί τελευταία, κυρίως όμως ως μία ακόμα ειδοποίηση/παρότρυνση, όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε. Παιδιά είναι απαραίτητο να τηρήσουμε τους κανόνες των ειδικών, κατά γράμμα για να βγούμε ασφαλείς απ’ όλο αυτό, κατά το συντομότερο δυνατό. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η εξάπλωση είναι να μείνουμε σπίτι για όσο χρειαστεί. Υπομονή και δύναμη σε όλους μας. Περαστικά σε όσους νοσούν» έγραψε ο τραγουδιστής.

Θοδωρής Φέρρης κορωνοϊός

Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε πως έχει και αυτή κορωνοϊό με τη σειρά, μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram.

Ποιος είναι ο Θοδωρής Φέρρης που είναι θετικός στον κορωνοϊό

Είναι ο ερμηνευτής του κομματιού, που σημείωσε τεράστια επιτυχία στα επίσημα ραδιοφωνικά charts, κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό να βροντοφωνάζει στις αγαπημένες κυρίες «Τα αμαρτωλά σου μάτια ερωτεύτηκα». Είναι εκείνος, που σε συνεργασία με τον Νίνο Ξυπολιτά και τις δύο φωνές τους, μας έκανε να θυμηθούμε «Έναν Μεγάλο Έρωτα». Κυκλοφορώντας αυτά τα δύο κομμάτια («Τα αμαρτωλά σου μάτια», «Ένας μεγάλος έρωτας» καθήλωσε, αγαπήθηκε και συστήθηκε στο ελληνικό κοινό.