My Style Rocks: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση των κριτών!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί

Το σημερινό Gala του My Style Rocks, ήταν γεμάτο εκπλήξεις, με την παίκτρια που τελικά αποχώρησε να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Οι κριτές εξήγησαν την ομόφωνη απόφασή τους και αποχαιρέτησαν την κοπέλα που αφήνει τον διαγωνισμό.

Ακόμη μία εβδομάδα στο δημοφιλές παιχνίδι μόδα του ΣΚΑΪ τελείωσε, και ακόμη μία παίκτρια αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Οι παίκτριες δεν κατάφεραν να δώσουν την ασυλία σε μία παίκτρια, οπότε οι κριτές επωμίστηκαν και αυτή την ευθύνη.

Η Θεοδώρα, η Τόνια Κούμπα και η Κιάρα, ήταν οι τρεις με τη χαμηλότερη βαθμολογία. Οι συμπαίκτριες τους έδωσαν ίσες ψήφους σε Τόνια και Κιάρα, οπότε οι κριτές επέλεξαν πως αυτή που θα ήθελαν να παραμείνει στο παιχνίδι είναι η Τόνια.

Στη συνέχεια, αφού ο Στέλιος Κουδουνάρης έκανε μία αναφορά στη γνωστή διαμάχη του με την Κιάρα για το αν έχει στιλίστα, οι κριτές ανακοίνωσαν, πως αυτή που αποχωρεί από το παιχνίδι είναι η Θεοδώρα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

Πριν την αποχώρηση, ανακοινώθηκε και η νικήτρια της εβδομάδας

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ανακοινώθηκε η νικήτρια της εβδομάδας, η οποία κατάφερε να εντυπωσιάσει με τα look της και να κερδίσει τις εντυπώσεις μαζί με την επιταγή!

Το Gala με θέμα το χορό, φαίνεται πως εντυπωσίασε όλες τις παίκτριες, οι οποίες έκαναν μοναδικές εμφανίσεις και συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες. Μία όμως ήταν αυτή που κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την Στέλλα Πάσσαρη, η οποία εμφανίστηκε σήμερα στη σκηνή μαζί με μία παλιά παίκτρια. Το look της και σήμερα αλλά και τις προηγούμενες εβδομάδες κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κερδίσει τους κριτές αλλά και τις συμπαίκτριές της.