Ο κορωνοϊός φέρνει τα πάνω κάτω στο Mega - Οι έκτακτες αλλαγές

Όλα όσα αλλάζουν στο κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο κορωνοϊός φέρνει τα πάνω κάτω στο Mega - Οι έκτακτες αλλαγές

Νέες έκτακτες αλλαγές θα σημειωθούν στο Mega λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας. Το #μένουμε_σπίτι και οι νέες συνθήκες καραντίνας στις οποίες έχει μπει η χώρα, φέρνουν τα πάνω κάτω στο κανάλι λίγο καιρό μετά την επιστροφή του.

Με στόχο τη συνεχή και πληρέστερη ενημέρωση για το θέμα του κορωνοϊού, το MEGA προσθέτει στο πρόγραμμά του έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές, που θα καλύπτουν με αμεσότητα όλη τη σχετική ειδησεογραφία.

Ο κορωνοϊός πέρα από τις αλλαγές που κάνει στο Mega, έβαλε "στοπ" και στο Big Brother το οποίο είχε σήμερα την πρεμιέρα του.

Σε αυτή την πρωτόγνωρη δοκιμασία για όλους μας, το MEGA θέτει σαν προτεραιότητά του την συνεχή ενημέρωση σχετικά με την παγκόσμια πανδημία, τον αγώνα τόσο του περιορισμού της διάδοσής της όσον και της ψύχραιμης και προσεκτικής αντιμετώπισής της, την μεταφορά του μηνύματος προστασίας «Μένουμε στο Σπίτι» και των οδηγιών των θεσμικών φορέων Υγείας.

Σήμερα και για τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα του MEGA διαμορφώνεται ως εξής :

Κυριακή 15 Μαρτίου στις 17:10, έκτακτη εκπομπή με τη Ράνια Τζίμα

Δευτέρα 16 Μαρτίου και όλη την εβδομάδα το LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο θα ξεκινά 30’ ενωρίτερα, στις 16:40.

Επίσης στο πρόγραμμα του MEGA από την Δευτέρα 16 Μαρτίου εντάσσονται έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές για το θέμα του κορωνοϊού, ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ
23:00 ΕΚΤΑΚΤΟ LIVE NEWS ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ

ΤΡΙΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ
23:00 ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ LIVE NEWS ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ
24:00 ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ MEGA PAPERS ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΑΡΑΝΙΚΑ

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ
23:00 ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΝΙΑ ΤΖΙΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
23:00 ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πριν γίνουν αυτές οι αλλαγές, το Mega είχε μερικές έκτακτες εκπομπές λόγω κορωνοϊού

Έκτακτες αλλαγές θα λάβουν χώρα στο Mega, από απόψε κιόλας, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού. Δείτε αναλυτικά τι νέο θα δούμε απόψε στο κανάλι.

Η εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου, θα μεταδοθεί και απόψε εκτάκτως, μετά την ανακοίνωση του Σωτήρη Τσιόρδα, πως τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας έχουν πλέον φτάσει τα 190.

Συνδέσεις με μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της εξάπλωσης αλλά και με την Αμερική, καθώς και συζητήσεις με ανθρώπους της τέχνης και των θεαμάτων στην Ελλάδα που ακολούθησαν τα τελευταία κυβερνητικά μέτρα και ανέστειλαν τις εκδηλώσεις.

Έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές LIVE NEWS προγραμματίζονται και για την Δευτέρα 16 Μαρτίου και την Τρίτη 17 Μαρτίου στις 23:00 στο MEGA.