My Style Rocks Gala: Το viral τσιφτετέλι της Ευρυδίκης που "τρέλανε" τον Νίκο Βέρτη

"Έκλαψε" ο Στέλιος Κουδουνάρης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks Gala: Το viral τσιφτετέλι της Ευρυδίκης που

Για μια ακόμη φορά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις όσο και με τις δηλώσεις της στο Gala του My Style Rocks. Η αγαπημένη παίκτρια αναφέρθηκε στο τσιφτετέλι που είχε χορέψει στην πίστα του Νίκου Βέρτη και είχε γίνει viral!

Δε σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει η Ευρυδίκη, η οποία έκλεψε την παράσταση με το act της στο σημερινό Gala! Η παίκτρια αποφάσισε να κάνει ένα συνδυασμό χορών, με τους κριτές να την επιβραβεύουν για την προσπάθεια της και το look της.

Μπορεί η Ευρυδίκη να εντυπωσίασε, κάποια άλλη παίκτρια ωστόσο δεν τα κατάφερε και αποχώρησε κάπως πρόωρα από το My Style Rocks.

Κατά τη διάρκεια της κριτικής της, η Ευρυδίκη αποκάλυψε στην Γκαλένα Βελίκοβα πως η μόνη φορά που χόρεψε τσιφτετέλι ήταν όταν είχε πάει στον Νίκο Βέρτη, με το βίντεο να γίνεται viral μέσα σε λίγη ώρα.

Όπως αποδείχθηκε, όντως η Ευρυδίκη εντυπωσίασε με το τσιφτετέλι της τον Νίκο Βέρτη και στο παρακάτω βίντεο θα καταλάβετε γιατί...

Λίγο πριν την Ευρυδίκη, την παράσταση έκλεψε η Σοφιάνα Σπίνουλα με τον Τάσο Ξιάρχο

Στο σημερινό μεσηριανό Gala του My Style Rocks, η Σοφιάνα Σπίνουλα κατάφερε και εντυπωσίασε με την εκρηκτική εμφάνιση, μιας και με το θέμα «χορός», βγήκε στην σκηνή με τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη Τάσο Ξιάρχο, εντυπωσιάζοντας τόσο τους κριτές όσο και τις συμπαίκτριες της.

Σήμερα ήταν χωρίς αμφιβολία η μέρα της Σοφιάνας, μιας και είναι χορεύτρια και έτσι είχε την ευκαιρία να δείξει μέσα από το παιχνίδι μόδας την δική της τέχνη, σε συνδυασμό φυσικά με το στιλ.

Έτσι πήρε τον αγαπημένο της φίλο και χορευτή Τάσο Ξιάρχο, και κατέκτησαν τη σκηνή του My Style Rocks με την εκπληκτική τους χορογραφία, στην οποία υποκλίθηκε μέχρι και η γνωστή χορεύτρια και καλεσμένη του σημερινού Gala, Γκαλένα Βελίκοβα.

Μάλιστα οι συμπαίκτριές της, της έβαλαν όλες 5, εκθειάζοντας το act της αλλά και το look που επέλεξε να παρουσιάσει.

Ο Τάσος Ξιάρχο εντυπωσίασε και με τη χθεσινή του εμφάνιση στο J2US στο πλευρό της Κόνι Μεταξά. Δείτε εδώ την εκπληκτική τους εμφάνιση.