MasterChef: Ανέβηκαν οι τόνοι στο MasterClass - Τα σχόλια του Σταύρου ενόχλησαν

Με τι ενοχλήθηκε ο Διονύσης;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Ανέβηκαν οι τόνοι στο MasterClass - Τα σχόλια του Σταύρου ενόχλησαν

Μπορεί στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef να μην είχε κάποια δοκιμασία και να ήταν η μέρα του MasterClass, μετά τις τελευταίες εξελίξεις ωστόσο οι τόνοι ανέβηκαν και πάλι, μιας και Σταύρος έκανε κάποια σχόλια που ενόχλησαν πολλούς από τους παίκτες.

Ο Ηρακλής σχολιάζοντας τα όσα έγιναν την τελευταία βδομάδα, αναφέρθηκε στην στρατηγική που ακολουθούν ορισμένοι παίκτες, αναφερόμενος φυσικά στον Σταύρο και τον Σταυρή.

Ο Σταύρος θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να απαντήσει στον Ηρακλή και στα όσα είπε για την αποχώρηση της Φωτεινής, με τον Διονύση να μπαίνει στη μέση της συζήτησης και να απαντάει στον Σταύρο. Ο τελευταίος ενοχλήθηκε που τον διέκοψε και του είπε «Διονύση δε μιλάω μαζί σου».

Ο εκρηκτικός παίκτης δεν μπόρεσε παρά να του απαντήσει «Ναι δεν μιλάς μαζί μου, γιατί αν μίλαγες μαζί μου δε θα μίλαγες έτσι». Το όλο θέμα έληξε εκεί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ξεκινά την μαγειρική.

Πριν γίνει το MasterClass προηγήθηκε μία έντονη βδομάδα και μία έντονη δοκιμασία αποχώρησης

Έναν άγριο καβγά ανάμεσα στον και τη Ντέμη είχαμε στο χθεσινό MasterChef, ενώ αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο ανάμεσα σε παίκτες. Μάλιστα, ένα από τα Highlights ήταν και η αποχώρηση «φωτιά» στο παιχνίδι μετά την δοκιμασία.

Η Κατερίνα είχε ένα νέο ξέσπασμα με αφορμή την ψηφοφορία, μιας και εκνευρίστηκε με μία ψήφο που δέχθηκε. Μάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε αναρωτήθηκε πώς έχει το θράσος να την ψηφίσει ο συμπαίκτης της.

Η μπλε ομάδα ήταν η ηττημένη της ομαδικής δοκιμασίας και σήμερα οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν τα δύο άτομα που θα βρεθούν στη δοκιμασία αποχώρησης μαζί με τον Σταύρο.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.

Όταν έφτασε η σειρά του Δημοσθένη, αφού ψήφισε τη Μαρία, έδωσε την επόμενη ψήφο του στην Κατερίνα με την δικαιολογία πως ανέλαβε μόλις μία παρασκευή, με την οποία ασχολήθηκε για δύο ώρες.

Η Κατερίνα φάνηκε να εκνευρίζεται με την ψήφο του Δημοσθένη μιας και στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν της έδωσε κανείς νέα αρμοδιότητα, οπότε ασχολήθηκε μόνο με την ζύμη της ενώ στο τέλος των δηλώσεων της ξέσπασε λέγοντας: «Έχεις το θράσος να με ψηφίζεις και να μου λες ότι έκανα μόνο μία παρασκευή;».

Πανικός στο πλατό - Ο άγριος καυγάς ανάμεσα στον Σταυρή και τη Ντέμη

Πανικός επικράτησε στο πλατό του MasterChef και στο σημερινό επεισόδιο, μιας και οι τόνοι ανέβηκαν και σημειώθηκε ένας άγριος καυγάς ανάμεσα στον Σταυρή και την Ντέμη, με αφορμή την ψηφοφορία μετά την ομαδική δοκιμασία.

Αφορμή στάθηκε η ψήφος του Σταύρου και η κατάληξη της Φωτεινής στην δοκιμασία αποχώρησης. Η Ντέμη θεώρησε άδικο το αποτέλεσμα και θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Αφού ξεκίνησε να μιλάει εξήγησε πως θεωρεί άδικο να ψηφίζονται όλες οι κοπέλες επειδή τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι παρέα. Η δήλωση αυτή εκνεύρισε τον Σταυρή, ο οποίος θέλησε να απαντήσει.

Δείτε εδώ πώς τα πήγε το MasterChef χθες στα νούμερα τηλεθέασης

Τότε ξεκίνησε να φωνάζει στην Ντέμη πως δεν έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση και άρα δε γνωρίζει πώς ακριβώς είναι, με την Ντέμη να απαντά: «Και τι θα γίνει ρε φίλε αν βρεθείς εκεί; Θα μαγειρέψεις και αν φύγεις θα πας να δουλέψεις ή θα πας σπίτι σου». Η απάντηση του Σταυρή ήταν πως σίγουρα εκείνη θα πάει σπίτι της.

Στην ένταση έδωσαν τέλος οι κριτές οι οποίοι ζήτησαν ηρεμία στο πλατό.

Νωρίτερα ο Σταυρής είχε έρθει αντιμέτωπος και με την Μαριάννα, μιας και όταν ζήτησε να αλλάξει την ψήφο του, εκείνη άρχισε να γελάει.

«Είναι αστείο; Είναι αστείο;» ρώτησε τη Μαριάννα ενώ στη συνέχεια μιλώντας στις κάμερες συμπλήρωσε: «Δεν σέβονται αυτή την ιερή στιγμή της ψηφοφορίας, είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του διαγωνισμού. Σκάσε και περίμενε να δεις τι θα γίνει. Χλευάζεις και γελάς… Δεν ξέρω ποιος γέλασε, αλλά θα το μάθω και θα έχει πρόβλημα αυτός που γέλασε».

Αποκαλύφθηκαν τα πάντα για το ειδύλλιο - Το γράμμα του Μπέλλου στην Μαρία

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, αποκαλύφθηκαν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για το ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι ανάμεσα στον Δημήτρη Μπέλλο και την Μαρία! Μάλιστα ο Ηρακλής έκανε αναφορά σε ένα κρυφό γράμμα που έγραψε ο Δημήτρης στην αγαπημένη του!

Μπορεί οι δυο τους να μην παραδέχονται τίποτα, φαίνεται ωστόσο ότι οι υπόλοιποι παίκτες είναι πρόθυμοι να τα αποκαλύψουν όλα για τη σχέση του Δημήτρη με τη Μαρία. Στο σημερινό επεισόδιο, ο Ηρακλής ήταν ανοιχτό βιβλίο και τα είπε όλα.

Συγκεκριμένα οι παίκτες ετοιμάζονταν για την ψηφοφορία και στο δωμάτιο έπεσε το θέμα του Μπέλλου και της Μαρίας, με τα αγόρια να κάνουν μεταξύ τους πλάκα για τη σχέση των συμπαικτών τους.

Μάλιστα ο Ηρακλής περιέγραψε στις κάμερες ένα σκηνικό, στο οποίο ο Μπέλλος άφησε ένα γράμμα στη Μαρία, η οποία μόλις το είδε εντυπωσιάστηκε και ξεκίνησε να φωνάζει «Μου άφησε γράμμα», αφού οι παίκτες γύρισαν από τη δοκιμασία ασυλίας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν:

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το MasterChef

Συμπληρώνοντας τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους τρεις υποψηφίους, αυτός ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το σημερινό ανατρεπτικό επεισόδιο MasterChef, αφήνοντας ωστόσο θετικές εντυπώσεις για την εκτέλεση του πιάτου του στους κριτές και τον καλεσμένο.

Σταύρος, Φωτεινή και Μαρία κλήθηκαν να μπουν και σήμερα στην κουζίνα του MasterChef και να παλέψουν προκειμένου να κρατήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό. Ένας από τους τρεις ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Αυτή ήταν η Φωτεινή με το πιάτο νούμερο 1, η οποία είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια από τους τρεις, και χρειάστηκε να αποχωρήσει από το σπίτι. Αυτή που επέστρεψε πρώτη αφού έλαβε τη βαθμολογία της, ήταν η Μαρία.

Τα νεύρα της Μαρίας με τους συμπαίκτες της - «Θέλω να σταματήσετε»

Λίγο πριν τελειώσει το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μαρία δεν έκρυψε τα νεύρα της με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, για την πλάκα που γίνεται για εκείνη και τον Μπέλλο, ζητώντας τους να σταματήσουν όσα λένε γιατί τους βλέπει και η οικογένειά της.

Πολλοί είναι οι παίκτες που σχολιάζουν το ειδύλλιο της Μαρίας με τον Δημήτρη Μπέλλο, με τους περισσότερους να κάνουν πλάκα και να αναφέρονται στους δυο τους ως η νύφη και ο γαμπρός.

Η πλάκα κορυφώθηκε, όταν γύρισε στο σπίτι η Μαρία, μετά την αποχώρηση της Φωτεινής, και ζήτησε στους συμπαίκτες της να σταματήσουν την πλάκα μιας και δεν αισθάνεται ωραία.

Συμπλήρωσε πως αυτή η πλάκα έχει προχωρήσει πολύ και συνέχεια την ρωτάνε άτομα μέσα στο σπίτι αν τα έχει με τον Δημήτρη ενώ έκλεισε το επιχείρημά της λέγοντας πως την παρακολουθούν οι γονείς της και δεν αισθάνεται άνετα.

Βέβαια αμέσως μετά η Ντέμη της απάντησε πως όλη την πλάκα την έχει ξεκινήσει η ίδια και πως αυτή είναι που κάνει όλες τις συζητήσεις για εκείνη και τον Δημήτρη.