Η Ευαγγελία Αραβανή είναι full in love - Αυτό είναι το επόμενο βήμα στη σχέση της

Δεν ξεκολλάει από τον αγαπημένο της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ευαγγελία Αραβανή είναι full in love - Αυτό είναι το επόμενο βήμα στη σχέση της

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι εδώ και καιρό full in love και μάλιστα δεν το κρύβει καθόλου, αφού πολύ πρόσφατα, το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να κάνει μαζί με τον αγαπημένο της, το επόμενο βήμα στη σχέση τους, η οποία έχει δημιουργηθεί πριν καιρό!

Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της Realnews, το μοντέλο είναι εδώ και καιρό με τον 39χρονο επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει άνθρωπο κοντά στο ζευγάρι, οι δυο τους πέρασαν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές, στο ξενοδοχείο του επιχειρηματία, στον Πορό, σχολιάζοντας πως η Ευαγγελία Αραβανή δεν έχει σκοπό να κάνει εκπτώσεις στη σχέση της.

Έχετε δει στο μεταξύ την πρώην κοπέλα του συντρόφου της; Αν όχι σας την έχουμε εδώ!

Έτσι οι δυο τους αποφάσισαν να πάνε λίγο παρακάτω τη σχέση τους και να συγκατοικήσουν!

Ευαγγελία Αραβανή: Ποιος Οικονομόπουλος; Αυτός είναι ο νέος της σύντροφός! Έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση! (Βίντεο)

Ποιος Οικονομόπουλος; Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ευαγγελίας Αραβανή! Έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση!

Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το Πρωινό».

Η όμορφη παρουσιάστρια χαμογελάει ξανά και είναι πολύ ερωτευμένη με τον νέο σύντροφό της!

Η Νάνσυ Παραδεισάνου παρουσίασε την δημόσια εμφάνιση που έκανε η Ευαγγελία Αραβανή με το νέο της σύντροφο και είπε χαρακτηριστικά:

«Η Ευαγγελία Αραβανή, πέρασε ωραίο καλοκαίρι! Γιατί πέρασε ωραίο καλοκαίρι; Γιατί είναι πάρα πολύ ερωτευμένη, με τον Σπύρο Λάζαρη. Είναι επιχειρηματίας, έχει στην Γλυφάδα μία καφετέρια και στον Πόρο ένα ξενοδοχείο. Χθες το βράδυ πήγαν για φαγητό σε κοσμικό μαγαζί δηλαδή έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Οικονομόπουλος: Η φωτογραφία με την «κόντρα» στην Αραβανή! Ποια προτιμάτε;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, άνοιξε «κόντρα» με την Ευαγγελία Αραβανή, με μια μόνο φωτογραφία! Εσείς, ποια προτιμάτε;

Ήταν λίγες μέρες πριν, που ο τραγουδιστής ανέβασε φωτογραφία με το ηλιοβασίλεμα αλλά εμείς επικεντρωθήκαμε στην πισίνα του! Όλοι νόμιζαν ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός αλλά... στο Youweekly.gr το ψάξαμε καλύτερα!

Η Ευαγγελία, σχεδόν μια εβδομάδα νωρίτερα είχε ανεβάσει και εκείνη παρόμοια φωτογραφία στο Instagram και μάλιστα με λεζάντα όλο νόημα! «Enjoy every sunset...!!!» έγραψε και οι μπηχτές έδωσαν και πήραν στα σχόλια.... Αυτά είδε και ο Νίκος και ανέβασε την δική του εκδοχή του ηλιοβασιλέματος! Δείτε και τος δύο φωτογραφίες και πείτε μας, εσείς ποια προτιμάτε;

Νίκος Οικονομόπουλος πισίνα σπίτι

Νίκος Οικονομόπουλος: Η φωτογραφία με την «κόντρα» στην Αραβανή! Ποια προτιμάτε;