Ευαγγελία Αραβανή: Αυτή είναι η πρώην κοπέλα του συντρόφου της! Κούκλα και τραγουδίστρια!

Την ξέρετε όλοι! Τα τραγούδια της έχουν κάνει χαμό!

Ευαγγελία Αραβανή: Αυτή είναι η πρώην κοπέλα του συντρόφου της! Κούκλα και τραγουδίστρια!

Αυτή είναι η πρώην κοπέλα του συντρόφου της Ευαγγελίας Αραβανή. Είναι κούκλα και Ελληνίδα τραγουδίστρια. Την ξέρουμε όλοι.

Η παρουσιάστρια εδώ και λίγες ημέρες διανύει έναν όμορφο έρωτα, ωστόσο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν είναι από το χώρο της showbiz.

Ευαγγελία Αραβανή σύντροφος πρώην κοπέλα

Ωστόσο, ο σύντροφος της έχει έντονο παρελθόν, αφού βρισκόταν σε σχέση με γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια.

Ο λόγος για την Στέλλα Καλλή με την οποία είχαν μαγνητίσει τα βλέμματα.

Ευαγγελία Αραβανή σύντροφος πρώην κοπέλα

Ευαγγελία Αραβανή: Ποιος Οικονομόπουλος; Αυτός είναι ο νέος της σύντροφός! Έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση! (Βίντεο)

Ποιος Οικονομόπουλος; Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ευαγγελίας Αραβανή! Έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση!

Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το Πρωινό».

Η όμορφη παρουσιάστρια χαμογελάει ξανά και είναι πολύ ερωτευμένη με τον νέο σύντροφό της!

Η Νάνσυ Παραδεισάνου παρουσίασε την δημόσια εμφάνιση που έκανε η Ευαγγελία Αραβανή με το νέο της σύντροφο και είπε χαρακτηριστικά:

«Η Ευαγγελία Αραβανή, πέρασε ωραίο καλοκαίρι! Γιατί πέρασε ωραίο καλοκαίρι; Γιατί είναι πάρα πολύ ερωτευμένη, με τον Σπύρο Λάζαρη. Είναι επιχειρηματίας, έχει στην Γλυφάδα μία καφετέρια και στον Πόρο ένα ξενοδοχείο. Χθες το βράδυ πήγαν για φαγητό σε κοσμικό μαγαζί δηλαδή έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Οικονομόπουλος: Η φωτογραφία με την «κόντρα» στην Αραβανή! Ποια προτιμάτε;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, άνοιξε «κόντρα» με την Ευαγγελία Αραβανή, με μια μόνο φωτογραφία! Εσείς, ποια προτιμάτε;

Ήταν λίγες μέρες πριν, που ο τραγουδιστής ανέβασε φωτογραφία με το ηλιοβασίλεμα αλλά εμείς επικεντρωθήκαμε στην πισίνα του! Όλοι νόμιζαν ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός αλλά... στο Youweekly.gr το ψάξαμε καλύτερα!

Η Ευαγγελία, σχεδόν μια εβδομάδα νωρίτερα είχε ανεβάσει και εκείνη παρόμοια φωτογραφία στο Instagram και μάλιστα με λεζάντα όλο νόημα! «Enjoy every sunset...!!!» έγραψε και οι μπηχτές έδωσαν και πήραν στα σχόλια.... Αυτά είδε και ο Νίκος και ανέβασε την δική του εκδοχή του ηλιοβασιλέματος! Δείτε και τος δύο φωτογραφίες και πείτε μας, εσείς ποια προτιμάτε;

Νίκος Οικονομόπουλος πισίνα σπίτι

Νίκος Οικονομόπουλος: Η φωτογραφία με την «κόντρα» στην Αραβανή! Ποια προτιμάτε;

Νίκος Οικονομόπουλος: Αν δει αυτό το βίντεο της Αραβανή, σίγουρα θα έχει «πρόβλημα»! Πιο «καυτή» από ποτέ...

Σίγουρα αν ο Νίκος Οικονομόπουλος δει αυτό το βίντεο της Ευαγγελίας Αραβανή, θα έχει «πρόβλημα»! Η ίδια, χορεύει πιο «καυτή» από ποτέ....

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι σαφώς μία από τις πιο σέξι παρουσίες της χώρας και η ίδια, δείχνει να το ξέρει καλά. Η Σταρ Ελλάς 2005, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό Miss Universe, έχει χωρίσει εδώ και λίγο καιρό από τον τραγουδιστή, αλλά φαίνεται πως έχει ξεπεράσει την ατυχία στην προσωπική της ζωή και έχει προχωρήσει παρακάτω....

Η Ευαγγελία απολαμβάνει το καλοκαίρι με τις κολλητές της, και ο Νίκος τηρεί χαμηλό προφίλ, αφού σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες στα social media. Χτες το βράδυ, η Ευαγγελία Αραβανή ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο φαίνεται να χορεύει και δεν ξέρουμε αν ο Νίκος το έχει δει αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αν το εντοπίσει θα το.. βάλει τέρμα! Δείτε το:

Ευαγγελία Αραβανή: Φωτογραφία μέσα από το σπίτι της! Τα παιχνίδια με το παιδί!

Φωτογραφία μέσα από το σπίτι της δημοσίευσε η Ευαγγελία Αραβανή. Η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε τα παιχνίδια με το παιδί που έχει την μεγαλύτερη αδυναμία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει συστήσει το "μαϊμουδάκι" της, αφού όποτε βρίσκει τον ελεύθερο χρόνο από τα επαγγελματικά της λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί του.

Ευαγγελία Αραβανή: Την πέταξαν έξω από κανάλι! Τι συνέβη; Δεν έχει ξανά γίνει!

H Ευαγγελία Αραβανή τον περασμένο περίπου Ιούνιο πάντρεψε ένα φιλικό της ζευγάρι και βάπτισε την κορούλα της. Το πνευματικό της παιδί της έχει κλέψει την καρδιά.

Την χθεσινή ημέρα την πέρασαν μαζί παίζοντας κυνηγητό στο σπίτι και φτιάχνοντας παζλ.

undefined

undefined