Ο Αλέξης Τσίπρας #μένει_σπίτι - Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του

Το υπέροχο μήνυμά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Αλέξης Τσίπρας #μένει_σπίτι - Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του

Ο Αλέξης Τσίπρας, ακολουθώντας πιστά τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί για τον περιορισμό του κορωνοϊού, επιλέγει να μείνει στο σπίτι του μαζί με την οικογένεια του, ανεβάζοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του.

Ο πρώην πρωθυπουργός αποφεύγει τις περιττές μετακινήσεις και έτσι επιλέγει να μείνει μέσα, αξιοποιώντας τον χρόνο του δημιουργικά μαζί με την οικογένειά του.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα σε όλους όσους δυσκολεύονται να μείνουν στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού.

Ο Αλέξης Τσίπρας πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε για τη σύζυγό του.

«Αυτές τις μέρες περιορίζουμε όσο είναι δυνατόν τις μετακινήσεις μας. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο. Δουλεύουμε και επικοινωνούμε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Δε σταματάμε τις συνεργασίες ούτε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας. Ας είναι καλά το Skype…

Και το κυριότερο αξιοποιούμε το χρόνο για κάτι πολύτιμο που συνήθως οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας δε μας επιτρέπουν. Να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και να περάσουμε δημιουργικά περισσότερες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους. #μενουμε_σπιτι #μενουμεσπιτι #μενουμεστοσπιτι #menoumespiti #StayHome» έγραψε ο πολιτικός στο Instagram του.

Τσίπρας παιδί

Πέρα από τα παιδιά του, ο Αλέξης Τσίπρας συχνά περνάει τον ελεύθερο χρόνο του και με την σύζυγό του

Η Μπέττυ Μπαζιάνα για μία ακόμα φορά με την φινετσάτη εμφάνισή της, "έλαμψε" στο πλευρό του αγαπημένου συζύγου της, Αλέξη Τσίπρα. Επέλεξε ένα ανδρόγυνο look και ήταν πιο σικάτη από ποτέ με το κοστούμι της!

Το αγαπημένο ζευγάρι φροντίζει να εντυπωσιάζει σε κάθε έξοδό του και αυτό φαίνεται από τις εκπληκτικές επιλογές που κάνουν στην εμφάνισή τους.

Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και αυτό φαίνεται σε κάθε τους κοινή έξοδο, που δεν λείπουν οι τρυφερές στιγμές ανάμεσά τους.

Η αλήθεια είναι ωστόσο, πως στην εμφάνισή τους, στην παράσταση «Το πιο όμορφο απ΄ όλα δεν στο ΄χω πει ακόμα», που ήταν αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο, την παράσταση "έκλεψε" η Μπέττυ Μπαζιάνα.

Συγκεκριμένα, έκανε ένα total black look που ανέδειξε την σιλουέτα της, ενώ την εμφάνισή της απογείωσε το κόκκινο κραγιόν που επέλεξε.

Στο πλευρό της, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε ένα γκρι παντελόνι με γκρι παλτό και γαλάζιο πουκάμισο.

undefined

undefined