Τέλος το Καφέ της Χαρας από τον ΑΝΤ1 - Παγώνουν τα γυρίσματα

Λόγω κορωνοϊού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος το Καφέ της Χαρας από τον ΑΝΤ1 - Παγώνουν τα γυρίσματα

Τέλος λόγω κορωνοϊού μπαίνει στο Καφέ της Χαράς και πλέον στον ΑΝΤ1 θα προβάλλονται επαναλήψεις, μέχρι νεοτέρας. Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», τα γυρίσματα της σειράς παγώνουν μέχρι στιγμής.

Με τα κρούσματα στην Ελλάδα να αυξάνονται και τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους τέσσερις, ο Χάρης Ρώμας με την Άννα Χατζησοφιά πήραν την απόφαση να σταματήσουν τα γυρίσματα σκεπτόμενοι την υγεία των συνεργατών τους.

«Υπάρχει το θέμα του κορωνοϊού που απασχολεί όλο τον πλανήτη και γι’ αυτό το λόγο αυτό είναι το τελευταίο γύρισμα που κάνουμε για ορισμένες μέρες. Δεν θέλω να περάσει από το μυαλό κανενός από τους συνεργάτες ότι βάζουμε κάτι πάνω από την υγεία τους ή της υγείας των οικογενειών τους. Θα κάνουμε τα επεισόδια, όποτε και αν είναι και θα παιχτούν τη φετινή σεζόν, ενώ τα ήδη συμφωνημένα και υπογεγραμμένα για του χρόνου πια» αποκάλυψε ο σεναριογράφος της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

«Πολλοί μπορεί να αναρωτιούνται γιατί η σειρά μπορεί να ξεκινήσει ξανά, λίγο αργότερα τη νέα χρονιά, αλλά αυτό θα γίνει επειδή το Καφέ γίνεται σε πολλά χωριά μακριά από την Αθήνα και δεν μπορείς να κάνεις 50 επεισόδια σε μια σεζόν» πρόσθεσε.

Μπορεί να μπάινει τέλος στα γυρίσματα του Καφε της Χαρας στον ΑΝΤ1 ωστόσο με την

Μια απρόσμενη guest εμφάνιση αναμένεται να έχουμε στο Καφέ της Χαράς" με τον ηθοποιό να λέει ότι έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα. Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι! Διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε στην εκπομπή "Πρωινό"!

Σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για το θέατρο στην εποχή του Κορονοϊού, αλλά και τη συμμετοχή του στο «Καφέ της Χαράς». Επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πολλοί μπαίνουν στο θέατρο με πολίτικό μέσο

"Θα μπω για λίγο στο “Καφέ της Χαράς”. Θα είναι ένας πολύ ωραίος ρόλος, εντελώς αντίθετος με αυτά που έχω κάνει με τον Χάρη Ρώμα σε άλλα έργα. Θα κάνω ένα πολύ περίεργο τύπο και σκοτεινό. Θα μπω στο Κολοκοτρωνίτσι να τους ανακατέψω. Κάτι για κακό" είπε χαρακτηρΙστικά, μιλώντας στην εκπομπή του ANT1, ο Σπύρος Μπιμπίλας. Δείτε και τι απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, όταν τον ρωτήσανε σε πόσες κηδείες έχει πάει!

Το χαρακτηριστικό βίντεο από την εκπομπή του ANT1

επιστροφή της θα δούμε ένα νέο πρόσωπο