Έτσι αντιμετωπίζει η Μιμή Ντενίση τον κορωνοϊό

«Δεν έχω πανικό»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι αντιμετωπίζει η Μιμή Ντενίση τον κορωνοϊό

Η Μιμή Ντενίση είναι από τους celebrities που έχουν αποφασίσει να τοποθετηθούν δημόσια για το σοβαρό θέμα του κορωνοϊού, και σε συνέντευξη που παραχώρησε, εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την κρίσιμη αυτή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Η αγαπημένη ηθοποιός δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι από τα άτομα που έχει χάσει την ψυχραιμία του λόγω κορωνοϊού, και με αφορμή την αναβολή της παράστασής της, μίλησε στην Real Life.

Εσύ πόσο έχεις τρομάξει με τον κορονοϊό;

Έχω θορυβηθεί, έχω στεναχωρηθεί πολύ με όσα συμβαίνουν διεθνώς και κυρίως στην Ιταλία, αλλά πανικό δεν έχω πάθει. Είναι κακός σύμβουλος σε όλα ο πανικός! Παρακολουθώ όσα γίνονται και θα συνεχίσω τις παραστάσεις μου μετά τις 25 Μαρτίου, μιας και από την παράσταση μας ζουν διακόσια άτομα. Θα μείνουμε στη θέση μας κάνοντας θέατρο, προσπαθώντας να ψυχαγωγήσουμε το κοινό που ζει σε ένα βεβαρημένο “σκηνικό”, τόσο με τον κορονοϊό όσο και με όσα γίνονται στα σύνορα… Κάνουμε αυτό που κάνουμε όλοι! Συνεχίζουμε τη ζωή μας, τη δουλειά μας. Παλεύουμε και δεν παραδίδουμε τα όπλα! Θα μείνουμε όρθιοι και για το κοινό και για τον κλάδο και για τις τόσες οικογένειες που ζουν από τον Ελληνικό Κόσμο. Είμαστε μια γροθιά κι έτσι πορευόμαστε. Γιατί, δυστυχώς, βλέπουμε να συμβαίνει το αντίθετο. Σε τόσο χαλεπούς καιρούς αντί να έρθει ο ένας κοντά στον άλλο, πάει να του βγάλει το μάτι. Κανονικά!

Η Μιμή Ντενίση συγκινεί συχνά με τα λόγια της. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και λίγο πριν το χαμό του Κώστα Βουτσά με ένα υπέροχο μήνυμα.

Πριν από λίγες μέρες η Μιμή Ντενίση είχε τοποθετηθεί δημόσια και για το #μένουμε_σπίτι

Με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις του κορωνοϊού, η Μιμή Ντενίση δε δίστασε και ξέσπασε μέσα από μία δημοσίευσή της στα social media, μιλώντας για τη θεία κοινωνία, και εξηγώντας πως αν δεν κοινωνήσουμε, ο Θεός δε θα θυμώσει.

Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας με την συνεχή εξάπλωση του κορωνοϊού, και γι΄αυτό το λόγο μοιράστηκε μερικά λόγια με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στο μεταξύ είδατε όσα δήλωσε για την προσωπική ζωή της η Μιμή Ντενίση; Αν όχι δείτε εδώ!

«Ο Θεός είναι παντού!! Μπορείς να προσεύχεσαι από το σπίτι ή σ’ έναν δρόμο που περπατάς… δεν πιστεύω πως ο Θεός θα θυμώσει αν δεν πάει ο κόσμος να κοινωνήσει!! Εμείς κλείσαμε τα θέατρα ..χωρίς δεύτερη σκέψη τα σχολεία έκλεισαν το ίδιο κ κάθε άλλος χώρος συνάθροισης πια. Μείνετε σπίτι.. διαβάστε κάντε γυμναστική μαγειρέψτε σκεφτείτε... κ προσευχηθείτε να σταματήσει εδώ το κακό. Βλέπετε τι γίνεται στην Ιταλία.. αγαπημένη χώρα με κατοίκους που μας μοιάζουν σε πολλά.. Ας φερθούμε με ψυχραιμία στωικότητα, έννοια για τους άλλους κ θα το ξεπεράσουμε κ αυτό!!! Έχουμε το Ελληνικό καλοκαίρι μπροστά μας για να τριγυρίσουμε... τώρα ό λ ο ι μέσα!! #patience #takecareofyourself #takecareofyourfamilly #loveyourcountry #avoidfakenews #optimism» έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.