Εκτός πλατό Ant1 ο Γιώργος Παπαδάκης - Έκανε την εκπομπή από το σπίτι του

Η σύνδεση μέσω Skype!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός πλατό Ant1 ο Γιώργος Παπαδάκης - Έκανε την εκπομπή από το σπίτι του

Σήμερα το πρωί το «Καλημέρα Ελλάδα» ξεκίνησε με έναν αναπάντεχο τρόπο, μιας και ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε εκτός του πλατό του Ant1 λόγω του κορωνοϊού! Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε μέσω Skype και έκανε την εκπομπή από το σπίτι του.

Μπορεί όλη η Ελλάδα να έχει συνηθίσει να τον βλέπει στο πλατό κάθε πρωί, σήμερα ωστόσο ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν στο σπίτι του!

Ο παρουσιαστής εξήγησε μέσω της ζωντανής σύνδεσης που έκανε με το στούντιο, πως μένει σπίτι για προληπτικούς λόγους, για να προστατευθεί από τον κορωνοϊό.

«Για προληπτικούς λόγους θα μείνουμε σπίτι, θα μείνετε σπίτι, αλλά θα τα καταφέρουμε και θα ξεπεράσουμε το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα. Δεν είναι ανάγκη να αποδείξουμε ο ένας στον άλλον, ποιος είναι ο πιο έξυπνος. Γιατί στην προσπάθεια να αποδείξουν οι άλλοι πως είναι πιο έξυπνοι από εμάς, αποδεικνύονται βλάκες. Και βγαίνουν στους δρόμους και τις παραλίες. Και κάνουν κακό στους εαυτούς τους, τους πατεράδες, τις μανάδες, τους παππούδες τις γιαγιάδες, τα παιδιά…» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης προσέφερε πριν από λίγες μέρες ένα συγκινητικό στιγμιότυπο στην εκπομπή του, όταν έμαθε στον αέρα για το θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Πέρα από τον Γιώργο Παπαδάκη που βρίσκεται εκτός πλατό, εκτός τηλεοπτικού αέρα θα βρεθεί σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου

Με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις που βλέπουμε να λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα, η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου θα βρεθεί για τις επόμενες μέρες εκτός τηλεοπτικού αέρα. Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε μέσω Instagram τι ακριβώς συνέβη!

Με τη σειρά της, ακόμα μία εκπομπή κατεβάζει ρολά μιας και οφείλει να προστατευθεί από τη διαρκή εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Έτσι η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία προς το παρόν περνάει δημιουργικά το χρόνο σπίτι, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, την προσωρινή διακοπή της εκπομπής της.

«Φίλοι μου, αυτές τις δυσκολες ώρες πρέπει όλοι να είμαστε δυνατοί και κυρίως να γίνουμε ασπίδα για εμάς και τους δικούς μας!

Έτσι και το "Ευτυχείτε" @eutixeite για προληπτικούς λόγους αυτή την εβδομάδα, θα μείνει σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο φόβος άλλωστε είναι ο μεγαλύτερος εχθρός. Μένουμε σπίτι λοιπόν, και επιστρέφουμε όλοι, ακόμα πιο δυνατοί! #menoumespiti Σας στέλνω την αγάπη μου...εμεις θα τα λέμε από δω... Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τ αγαπημένα σας πρόσωπα» έγραψε η παρουσιάστρια.