Η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά μένουν σπίτι και τα παιδιά τους ξεκίνησαν κατασκευές στο σαλόνι

Η φωτογραφία που δημοσίευσε το μοντέλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά μένουν σπίτι και τα παιδιά τους ξεκίνησαν κατασκευές στο σαλόνι

Ανάμεσα σε πολλούς Έλληνες πολίτες που ακολουθούν τα μέτρα της Κυβέρνησης, έτσι και η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά μένουν μέσα στο σπίτι με τα παιδιά τους. Μάλιστα, για να περάσει η ώρα οι γιοι τους ξεκίνησαν τις κατασκευές στο σαλόνι.

Πολλοί είναι οι Έλληνες celebrities, που μέσα από τα social media τους μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους, τι κάνουν με την οικογένεια τους στο σπίτι. Όπως, η Βάσω Λασκαράκη, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη της από την κουζίνα.

Όσον αφορά την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά, και εκείνοι μένουν μέσα στο σπίτι για να προστατεύουν τη οικογένεια τους από τον κορωνοϊό. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σπίτι της.

Οι γιοι της, είχαν ανοίξει τα παιχνίδια τους πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού και είχαν ξεκινήσει τις κατασκευές για να περάσει η ώρα.

Θα «λιώσετε» και με αυτή την φωτογραφία εκτός σπιτιού. Η στιγμή που ο γιος του Σάκη Ρουβά ανεβαίνει στην πίστα που τραγουδά.

Μοναστηριακό τραπέζι έχουν Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη στο σπίτι που μένουν με τα παιδιά τους

Και όμως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, έχει μοναστηριακό τραπέζι! Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν στυλ και αυτό φαίνεται. Μείναμε ξεροί με την τραπεζαρία τους!

Μπορεί και οι δυο τους να είναι εξίσου απασχολημένοι με τις καλλιτεχνικές τους υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκουν έστω και λίγο χρόνο για να καθίσουν και να ξεκουραστούν σπίτι τους.

Κάτι που μας απέδειξε ο Σάκης Ρουβάς σε πρόσφατο ποστ του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μιας και μοιράστηκε μια μοναδική εικόνα με τον ίδιο στο μοναστηριακό τους τραπέζι, στέλνοντας ευχές για καλό σαββατοκύριακο.

Εσείς τι λέτε θα το δοκιμάζατε αυτό το στυλ τραπεζιού στο σπίτι σας; Η αλήθεια είναι πως δεν ταιριάζει με όλα και είναι για ιδιαίτερα γούστα, όμως μπορείτε να του δώσετε μια προσπάθεια.