Δήμος Αναστασιάδης - Τζένη Θεωνά: Ο γιος τους έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα για το #μένουμε_σπίτι

"Λιώσαμε" με το βίντεο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δήμος Αναστασιάδης - Τζένη Θεωνά: Ο γιος τους έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα για το #μένουμε_σπίτι

Ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά δίνουν το δικό τους σήμα για το κίνημα του #μένουμε_σπίτι και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Ο γιος τους έστειλε το δικό του γλυκό μήνυμα, και είναι σίγουρα το καλύτερο βίντεο που θα δεις σήμερα!

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του μιας και έχουν υποδεχτεί εδώ και μερικούς μήνες τον γιο τους.

Το δικό της μήνυμα για το #μένουμε_σπίτι έστειλε και η Ναταλία Γερμανού. Δείτε εδώ όσα είπε.

Έτσι φροντίζουν να προφυλάσσονται από την εξάπλωση του κορωνοϊού, με τον Δήμο Αναστασιάδη να ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό ένα υπέροχο βίντεο, μέσα από το οποίο ωθεί τους διαδικτυακούς του φίλους να μείνουν στο σπίτι.

Το βίντεο κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, μιας και ο γιος του έκανε τη δική του παρέμβαση.

«#menoumespiti κι αγαπιόμαστε!

Της καραντίνας τα καλά
δείτε τα μαζεμένα
έχει και η κατάκλειση
προνόμια για'σένα.

Υγ. Η παρέμβαση στο τέλος!!!!! » έγραψε ο τραγουδιστής.

Πέρα από τον Δήμο Αναστασιάδη, ένα μήνυμα για το #μένουμε_σπίτι μαζί με τον γιο του, έστειλε και ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας, ακολουθώντας πιστά τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί για τον περιορισμό του κορωνοϊού, επιλέγει να μείνει στο σπίτι του μαζί με την οικογένεια του, ανεβάζοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του.

Ο πρώην πρωθυπουργός αποφεύγει τις περιττές μετακινήσεις και έτσι επιλέγει να μείνει μέσα, αξιοποιώντας τον χρόνο του δημιουργικά μαζί με την οικογένειά του.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα σε όλους όσους δυσκολεύονται να μείνουν στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού.

Ο Αλέξης Τσίπρας πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε για τη σύζυγό του.

«Αυτές τις μέρες περιορίζουμε όσο είναι δυνατόν τις μετακινήσεις μας. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο. Δουλεύουμε και επικοινωνούμε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Δε σταματάμε τις συνεργασίες ούτε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας. Ας είναι καλά το Skype…

Και το κυριότερο αξιοποιούμε το χρόνο για κάτι πολύτιμο που συνήθως οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας δε μας επιτρέπουν. Να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και να περάσουμε δημιουργικά περισσότερες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους. #μενουμε_σπιτι #μενουμεσπιτι #μενουμεστοσπιτι #menoumespiti #StayHome» έγραψε ο πολιτικός στο Instagram του.

Τσίπρας παιδί