Το μήνυμα της Στέλλας Πάσσαρη μετά τη νίκη της στο Gala

«Αγκαλιά» με τα 2.500 ευρώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το μήνυμα της Στέλλας Πάσσαρη μετά τη νίκη της στο Gala

Η Στέλλα Πάσσαρη ήταν η μεγάλη νικήτρια του χθεσινού Gala του My Style Rocks με θέμα το χορό, και φαίνεται πως χάρηκε τη νίκη της με την ψυχή της, μιας και έστειλε σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ένα εγκάρδιο μήνυμα μέσω Instagram.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Στέλλα Πάσσαρη καταφέρνει να αναδειχθεί νικήτρια της εβδομάδας. Το χθεσινό Gala ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικό μιας και όλες οι παίκτριες έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Μία που ξεχώρισε μάλιστα, ήταν η χορογραφία της Σοφιάνας Σπίνουλα με τον Τάσο Ξιάρχο που πήρε και τα εύσημα της Γκαλένα Βελίκοβα.

Η Στέλλα Πάσσαρη μετά τη νίκη της έγραψε:

«ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ! Σας ευχαριστώ πολύ πολυυυ μέσα από την καρδιά μου για τα όμορφα μηνύματα και την αγάπη σας!!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Για να φτάσει στη νίκη, η Στέλλα Πάσσαρη εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με την Βρισηίδα Ανδριώτου

Στο σημερινό Gala του My Style Rocks, είδαμε μία παίκτρια "φωτιά" από τον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού μόδας, να "εισβάλλει" με τον δικό της τρόπο στο πλατό και να κάνει το act της Στέλλας Πάσσαρη, άνω κάτω!

Το σημερινό επεισόδιο λοιπόν, με θέμα τον χορό, οι παίκτριες έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους κριτές να κάνουν δικό τους το χρηματικό έπαθλο για αυτή τη βδομάδα.

Η Στέλλα Πάσσαρη, θέλησε να μοιραστεί αυτή την εμπειρία με μία καλή της φίλη, την οποία είδαμε στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού. Αυτή δεν είναι άλλη από την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία βοήθησε τη φίλη της να παρουσιάσει το act της!

Φυσικά η εμφάνισή της δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ η πρώην παίκτρια έκανε και ένα αστειάκι στον Στέλιο Κουδουνάρη για τις βαθμολογίες που της έβαζε!

Μιας και είπαμε για το My Style Rocks, είδατε όσα δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς για το παιχνίδι; Αν όχι ρίξτε μια ματιά εδώ!