Γωγώ Μαστροκώστα και Τραϊανός Δέλλας παίζουν τάβλι και μιλούν για τον ιό!

Πώς περνούν τον χρόνο τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γωγώ Μαστροκώστα και Τραϊανός Δέλλας παίζουν τάβλι και μιλούν για τον ιό!

Ένα βίντεο ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστοκώστα, οι οποίοι παίζουν τάβλι και μας δίνουν παράλληλα συμβουλές για τον ιό, οι εξελίξεις του οποίου είναι ραγδαίες με την κυβέρνηση να παίρνει έκτακτα μέτρα.

Ειδικότερα το γνωστό ζευγάρι ανέβασε ένα βίντεο οπού είναι στο σαλόνι του σπιτιού τους και παίζουν.. τι άλλο; Τάβλι. Ένα από τους καλύτερους τρόπους να "σκοτώνει" κανείς τον χρόνον του! Ωστόσο παράλληλα μιλούν και για τον κορωνοϊό, δίνοντας ορισμένες συμβουλές.

Η επιχειρηματίας και πρώην γυμνάστρια ανέβασε λοιπόν, μαζί με τον σύζυγό της, το βίντεο που ακολουθεί ακολουθώντας τα βήματα πολλών διασήμων που με την σειρά τους, καλούν μέσω των social media, τους πολίτες να μείνουν μέσα όσο τον δυνατόν περισσότερο.

Να πούμε ότι όλοι έχουν αρχίζει να προσέχουν, εξαιτίας του κορωνοϊού, με την Ελένη Μενεγάκη αν εμφανίζεται μάλιστα σήμερα με γάντια στην εκπομπή της! Δείτε εδώ το στιγμιότυπο!

Και το βίντεο που ανέβασε η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Δέλλα

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας έπαιξαν τάβλι λόγω κορωνοϊού και η Μαριέττα Χρουσαλά ζύμωσε ψωμί!

Ο κορωνοϊός μας έχει κλείσει όλους μέσα κυριολεκτικά, με πολλούς διάσημους να ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες από το πώς περνούν τον χρόνο τους μέσα στο σπίτι, αυτές τις ημέρες.

Οι ασχολίες πολλές και διάφορες με την μαγειρική πάντως να νικά! Έτσι λοιπόν και η Μαριέττα Χρουσαλά, αποφάσισε να μπει στην κουζίνα με τα παιδιά της και να ζυμώσουν ψωμί! Μάλιστα δεν παρέλειψε να ανεβάσει και σχετικές φωτογραφίες ως story στο Instagram! Να πούμε βέβαια ότι ακόμα έφτιαξε και ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για τα παιδιά της, που δεν ήταν άλλο από ένα κυνήγι θησαυρού, μέσα στο σπίτι πάντα!

Μαριέττα Χρουσαλά ψωμί

Μαριέττα Χρουσαλά ζύμη

Μαριέττα Χρουσαλά ζύμωμα με παιδιά