Η νέα φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου από το σπίτι - Τι έκανε ο γιος με το σκύλο τους;

Έτσι περνάνε τις ημέρες τους μέσα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η νέα φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου από το σπίτι - Τι έκανε ο γιος με το σκύλο τους;

Η Σίσσυ Χρηστίδου τώρα που βρισκόμαστε όλοι μέσα στα σπίτι της, περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο με τα παιδιά της. Μάλιστα, συχνές είναι οι αναρτήσεις που κάνει στα social media. Πριν λίγα λεπτά δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία και δεν φαντάζεστε τι έκανε ο γιος της με το σκύλο τους.

Η παρουσιάστρια έχει σαν τρίτο της παιδί την μικτή ginger το σκυλάκι που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε πολλές φωτογραφίες της αλλά και βίντεο στο κανάλι της στο Youtube. Μεγάλη αδυναμία τους έχουν και οι δυο γιοι της, τους οποίους έχει αποκτήσει με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Πριν λίγα λεπτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του με το γιο της. Συγκεκριμένα, εκεί που κοιμόταν η μικρή ginger πήγε και κοιμήθηκε δίπλα και ο γιος της.

Ωστόσο, τι έκανε πριν λίγες ημέρες όταν γύρισε από το ταξίδι που πραγματοποίησε με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τα παιδιά;

Κλεισμένη στο σπίτι της και η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τους γιους της και το σκύλο της - Φωτογραφίες από μέσα

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει και τους Έλληνες celebrities οι οποίοι παραμένουν στα σπίτια τους με την οικογένειά τους. Μια από αυτούς είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου που είναι κυριολεκτικά κλεισμένη στο σπίτι της και στο instagram της δημοσίευσε φωτογραφίες από μέσα για να μοιραστεί το πως περνάει την ώρα με τους γιους της.

Η παρουσιάστρια είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και συγκεκριμένα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται καθημερινές της στιγμές. Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στα stories της φωτογραφίες που είναι ξαπλωμένη στον καναπέ με τους γιους της και βλέπει τηλεόραση και που παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια.

Εκείνη βρήκε κάτι να κάνει για να γεμίσει το 24ωρο της και μπράβο της.

Δείτε τις φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου παρακάτω:

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι

Σίσσυ Χρηστίδου κορωνοϊός

Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Λονδίνο με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη και ξέρουμε που έμεναν! Δείτε φωτογραφίες μέσα από την εντυπωσιακή κατοικία!