Τι έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου μισή ώρα αφού επέστρεψε από το ταξίδι της με τον Μαραντίνη - Υπάρχει βίντεο

Και το δημοσίευσε η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου μισή ώρα αφού επέστρεψε από το ταξίδι της με τον Μαραντίνη - Υπάρχει βίντεο

Μετά τον χωρισμό τους η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης πραγματοποίησαν μαζί και με τα παιδιά τους ένα ταξίδι εκτός Ελλάδος. Ωστόσο, υπάρχει σε βίντεο τι έκανε η παρουσιάστρια, μισή ώρα αφού επέστρεψε στο σπίτι με τους γιους της.

Μπορεί το ζευγάρι να πήρε την απόφαση να χαράξει ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο μέχρι και σήμερα παραμένουν πολύ αγαπημένοι, αφού μαζί έχουν αποκτήσει και δυο πανέμορφα αγόρια, στα οποία έχουν μεγάλη αδυναμία.

Πριν λίγες ημέρες Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης μαζί με τα παιδιά τους πήραν το αεροπλάνο και πήραν στο Παρίσι. Μπορεί κοινές φωτογραφίες να μην τράβηξαν, ωστόσο αυτές οι δυο πρόδωσαν πως είναι μαζί.

Ωστόσο τι έκανε η παρουσιάστρια μισή ώρα μετά την επιστροφή της από το ταξίδι της;

Μισή ώρα αφού μπήκαν στο σπίτι η Σίσσυ Χρηστίδου με τα παιδιά της, με αφορμή το κανάλι που διατηρεί στο Youtube η παρουσιάστρια έκαναν ένα βίντεο με τα γαλλικά σνακς που αγόρασαν από την Γαλλία. Έστησαν την κάμερα στην κουζίνα και δοκίμασαν όλες τις λιχουδιές.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Από το πλατό του Opentv στα μπουζούκια η Σίσσυ Χρηστίδου - Η έξοδος με καλή παρέα

Αφήνει το σπίτι της η Σίσσυ Χρηστίδου που είχε αγοράσει μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη μετά το ταξίδι τους

Η Σίσσυ Χρηστίδου αφήνει το σπίτι της, το οποίο και είχε αγοράσει μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη πριν τον χωρισμό. Η παρουσιάστρια, είναι ήδη σε αναζήτηση νέας στέγης και η Ναταλία Γερμανού έσκασε στον αέρα την είδηση! Πού θα πάει η Σίσσυ;

Μπορεί το ζευγάρι να είχε χωρίσει, ωστόσο το σπίτι που είχαν αποκτήσει λίγο πριν γίνει γνωστό το διαζύγιό τους, το είχε κρατήσει η παρουσιάστρια. Το πρωί της Κυριακής, 1 Μαρτίου, στην εκπομπή της αποκάλυψε ότι ψάχνει σπίτι η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή ότι η Ναταλία Γερμανού ψάχνει κι εκείνη σπίτι, προκειμένου να μετακομίσει και να βρίσκεται πιο κοντά στον νέο της έρωτα.

«Την συνάντησα τη Ναταλία τις προάλλες και της είπα ότι κι εγώ ψάχνω σπίτι να μετακομίζω και μου είπε πουλάω εγώ το δικό μου και της είπα δεν θέλω να αγοράσω ευχαριστώ» τόνισε η παρουσιάστρια του Open tv και έσκασε την βόμβα μεγατόνων, αφού δεν είχε ακουστεί ποτέ ξανά αυτή η είδηση!

Μάλιστα, πρόκειται να μετακομίσει στο νέο σπίτι που θα βρει μαζί με τα παιδιά της, αφού ο Θοδωρής Μαραντίνης ζει σε άλλο σπίτι με την σκυλίτσα του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Σίσσυ Χρηστίδου δύσκολα θα αφήσει τα αγαπημένα της Βόρεια προάστια. Αλήθεια, ξέρετε από πού είναι η καταγωγή της; Ζούσε για πολλά χρόνια εκεί - Δείτε εδώ