Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε τι θα γίνει με την εκπομπή της τις επόμενες μέρες

Θα συνεχίσει να προβάλλεται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε τι θα γίνει με την εκπομπή της τις επόμενες μέρες

Με τις πρόσφατες αλλαγές στα τηλεοπτικά προγράμματα να είναι ραγδαίες, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε τι ακριβώς θα γίνει και με τη δική της εκπομπή τις επόμενες μέρες, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί.

Η παρουσιάστρια κατανοώντας πλήρως τη σοβαρότητα της κατάστασης, θέλησε να μιλήσει με ειλικρίνεια στους τηλεθεατές της για τα όσα συμβαίνουν.

Συγκεκριμένα απάντησε στο ερώτημα που έχουν πολλοί για το αν θα συνεχίσει να προβάλλεται η εκπομπή.

«Θα είμαστε… όσο θα είμαστε, δεν ξέρω! Πολλές εκπομπές δεν υπάρχουν. Άλλοι λένε θα βγουν δυο μέρες, άλλοι λένε τι θα κλείσουν 15 μέρες γιατί είχανε κρούσμα. Κανείς μας δεν ξέρει. Το ζούμε μαζί.

Αυτό που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα θα συνεχίσουμε κι αυτή να ενημερωνόμαστε όλοι μαζί, να ανοίγουμε τα μάτια μας και να μαθαίνουμε τι καινούργιο βγαίνει» είπε η παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη πάντως πριν από λίγες μέρες εξήγησε και με τι έχει εφοδιαστεί ενόψει του κορωνοϊού.

Η σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε αναπάντεχα, μιας και η παρουσιάστρια βγήκε με γάντια στην εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη ακολουθώντας τα έκτακτα μέτρα που έχουν λάβει όλοι στο κανάλι για την προστασία και τον περιορισμό του ιού, εμφανίστηκε στην εκπομπή της με χειρουργικά γάντια και αυτή όπως και οι συνεργάτες της.

Η γνωστή παρουσιάστρια δείχνει να έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα της υγιεινής και της μετάδοσης των μικροβίων, και για το λόγο αυτό αποφάσισε να κάνει την εκπομπή της υπό αυτές τις συνθήκες.

Τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της επέλεξαν να φορέσουν χειρουργικά γάντια προκειμένου να προστατεύσουν τους εαυτούς τους αλλά και τους γύρω τους ενόψει της δύσκολης κατάστασης την οποία βιώνει η χώρα με την διαρκή εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η παρουσιάστρια άλλωστε έχει μιλήσει για τη σημασία που δίνει στον επικίνδυνο ιό, καλώντας τους τηλεθεατές της να μείνουν σπίτι.

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη με τα γάντια της στο πλατό της εκπομπής:

Μενεγάκη γάντια