Αυτή είναι η νέα παίκτρια που μπαίνει στο My Style Rocks!

Δείτε το trailer!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή είναι η νέα παίκτρια που μπαίνει στο My Style Rocks!

Μια νέα παίκτρια μπαίνει σήμερα στο My Style Rocks, καθώς όπως πάντα χθες Παρασκευή είχαμε και μια ακόμα αποχώρηση. Ποιο είναι το νέο πρόσωπο που "εισβάλει' στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ;

Άλλη μια όμορφη παρουσία μπαίνει στο My Style Rocks που μας κρατά κάθε μέρα συντροφιά. Η συγκεκριμένη κοπέλα έρχεται από τη Λάρνακα, και έχει ασχοληθεί και με το τραγούδι! Ο λόγος για την Γεωργία Βρανά, που είναι 34 ετών και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στο εξωτερικό.

Κυρίως ασχολείται με το τραγούδι, ενώ έχει κάνει και ορισμένες συνεργασίες με γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μεγάλο της όνειρο είναι να παίξει σε κάποιο μιούζικαλ, ενώ δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks γιατί πιστεύει ότι διαθέτει τον χαρακτήρα και το στυλ για να είναι η μεγάλη νικήτρια. Και αφού μιλάμε για το My Style Rocks σας έχουμε και το τσιφτετέλι της Ευρυδίκης που έφερε χαμό! Δείτε το εδώ.

Γεωργία Βρανά

Αυτό είναι το treiler του σημερινού επεισοδίου (16/3)

Από την νέα παίκτρια του My Style Rocks στην νικήτρια του Gala της Κυριακής - Το μήνυμα της Στέλλας Πάσσαρη!

Η Στέλλα Πάσσαρη ήταν η μεγάλη νικήτρια του χθεσινού Gala του My Style Rocks με θέμα το χορό, και φαίνεται πως χάρηκε τη νίκη της με την ψυχή της, μιας και έστειλε σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ένα εγκάρδιο μήνυμα μέσω Instagram.

Η Στέλλα Πάσσαρη μετά τη νίκη της έγραψε:

«ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ! Σας ευχαριστώ πολύ πολυυυ μέσα από την καρδιά μου για τα όμορφα μηνύματα και την αγάπη σας!!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.