Η Δέσποινα Βανδή #μένει_σπίτι και περνάει δημιουργικά το χρόνο της!

Πάρτε ιδέες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Δέσποινα Βανδή #μένει_σπίτι και περνάει δημιουργικά το χρόνο της!

Η Δέσποινα Βανδή θέλοντας να προστατευθεί από τον κορωνοϊό, επιλέγει να #μείνει_σπίτι της ωστόσο δεν χαζεύει καθόλου! Αντίθετα, περνάει το χρόνο της όσο πιο δημιουργικά γίνεται, παρέα με τα παιδιά της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι η πιο γλυκιά μανούλα και γι' αυτό το λόγο αποφασίζει να αξιοποιεί αυτό το χρόνο που έχει προκειμένου να περάσει όμορφες στιγμές με τα δύο παιδιά της.

Πέρα από την Δέσποινα Βανδή, δημιουργικά περνάει το χρόνο της και η Κατερίνα Καινούργιου! Δείτε εδώ τι σας προτείνει τώρα που #μένει_σπίτι!

Έτσι, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή προσπαθεί να πείσει τον γιο της να διαβάσει, ωστόσο εκείνος δε θέλει και τόσο!

Η ίδια ωστόσο δείχνει να το απολαμβάνει αρκετά!

«Νέα 1ης γυμνασίου! Μόνο εγώ χαίρομαι!» έγραψε πάνω στη φωτογραφία της.

Δέσποινα Βανδή instagram

Πέρα από τον χρόνο που περνάει με τα παιδιά της, η Δέσποινα Βανδή κάνει και τη γυμναστική της στο σπίτι

Η Δέσποινα Βανδή είναι πιστός στρατιώτης, και δεν θα αφήσει σε καμία περίπτωση τον κορωνοϊό να την κρατήσει πίσω από το πρόγραμμα της. Έτσι δεν πτοείται λεπτό και κάνει τη γυμναστική της στο σπίτι με όσα εργαλεία διαθέτει.

Τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τον ιό έχει λάβει και η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία φροντίζει να περιορίζει όσο μπορεί τις εξόδους της, και να κάνει όσα μπορεί από το σπίτι.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε και πριν από λίγες μέρες για τα μέτρα που έχει λάβει για τον κορωνοϊό. Δείτε εδώ ποια είναι αυτά...

Ένα από αυτά είναι και η καθημερινή της γυμναστική, μιας και όπως μας ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή επιλέγει να γυμνάζεται πλέον μόνη της στο σπίτι της, χρησιμοποιώντας ό, τι έχει.

«Γυμναστείτε στο σπίτι με ό,τι διαθέτετε! Ένα στρώμα, μια μπάλα και μερικά βάρη αρκούν! Ακόμα καλύτερα βγείτε στη φύση για γρήγορο περπάτημα η τρέξιμο! Χρειάζεται εκτόνωση και ο νους και το σώμα ειδικά με αυτό που μας βρήκε! Διατηρήστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας και την αισιοδοξία σας! Αρκεί να παίρνουμε τις προφυλάξεις που πρέπει» έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Να την ακούτε τη Δέσποινα...