Σήμερα συντονιζόμαστε στο "Ράδιο Αρβύλα" για το πρώτου του live!

Που θα το δεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σήμερα συντονιζόμαστε στο

Ο Αντώνης Κανάκης και οι 'Ράδιο Αρβύλα" θα έχουν σήμερα, το πρώτο τους live το οποίο θα μεταδοθεί κανονικά, όπως αναφέρεται και στην σχετική ανακοίνωση. Συντονιστείτε για να μην το χάσετε.

Επιστρέφει το "Ράδιο Αρβύλα" μέσα από το youtube με την ανακοίνωση να αναφέρει ότι το πρόγραμμα θα μεταδοθεί κανονικά και θα ξεκινήσει στις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας (16/3). Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο του live στην ιστορία του και όπως αναφέρεται ακόμα, όσοι δεν το προλάβουν θα μπορούν να το δουν στη συνέχεια στο κανάλι της εκπομπής, στο youtube!

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σήμερα το βράδυ, όσοι συντονιστούν στο κανάλι του “Ράδιο Αρβύλα” στο Youtube: RADIOARVYLAofficial, θα παρακολουθήσουν το πρώτο ζωντανό διαδικτυακό επεισόδιο στην ιστορία της εκπομπής. Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 22:00 ακριβώς, ενώ το live streaming θα ξεκινήσει δέκα λεπτά νωρίτερα.

Μετά τη ζωντανή μετάδοση, το επεισόδιο θα παραμείνει «ανεβασμένο» στο Youtube στη διάθεση όλων των θεατών ανά πάσα στιγμή.

Να πούμε ότι πριν λίγες ημέρες ο Αντώνης Κανάκης είχε δώσει συνέντευξη και είχε αποκαλύψει πολλά για την πατρότητα στην ζωή του. Τι μπαμπάς είναι ο ίδιος;

Δείτε και το τρέιλερ που έβγαλαν οι "Ράδιο Αρβύλα", που έχουν σήμερα το πρώτο τους live

Το «Ράδιο Αρβύλα» είναι έτοιμο για το πρώτο live streaming του, το οποίο θα παρακολουθήσουμε σήμερα Δευτέρα, και το τρέιλερ που δημοσίευσαν, δε θα μπορούσε παρά να έχει και αυτό μία αύρα από το θέμα των ημερών, δηλαδή τον κορωνοϊό.

Το τρέιλερ που δημοσίευσε, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, σχολίαζε φυσικά τον κορωνοϊό, που είναι το θέμα που συζητούν όλοι καθημερινά.