Κορωνοϊός: Δεν φαντάζεστε τι μήνυμα έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στην μητέρα της

Τι της είπε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Δεν φαντάζεστε τι μήνυμα έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στην μητέρα της

Δεν φαντάζεστε τι μήνυμα έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στην μητέρα της λόγω κορωνοϊού. Τι ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της η γνωστή παρουσιάστρια; Η οποία έχει πάρει τα μέτρα της και τις προφυλάξεις της για τον ιό.

Με γάντια εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της η παρουσιάστρια και κατά την διάρκεια αυτής τόνισε πόσο σημαντικό είναι να τηρούμε όλοι τα μέτρα πρόληψης που συνιστά το Υπουργείο Υγείας λόγω κορωνοϊού.

Λίγο πριν κλείσε την εκπομπη της, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα στη μητέρα της που είναι στην Κάρυστο.

«Μαμά μ΄ακούς; Στα λέω κάθε μέρα και στο τηλέφωνο. Μη μάθω από τη γειτόνισσα ότι κυκλοφόρησες. Μη μάθω τέτοιο πράγμα. Κανόνισε την πορεία σου. Μένουμε σπίτι. Τα λέμε όλοι για όλους» ανέφερε.Η Ελένη Μενεγάκη πάντως πριν από λίγες μέρες εξήγησε και με τι έχει εφοδιαστεί ενόψει του κορωνοϊού.

Λίγο πριν στείλει μήνυμα στην μητέρα της η Ελένη Μενεγάκη απολογήθηκε on air

Μια κίνηση της Ελένης Μενεγάκη την έκανε να ζητήσει on air συγγνώμη και να πεις πως "απολογείται". Τι έκανε η παρουσιάστρια και αναγκάστηκε να διευκρινίσει στους τηλεθεατές πως είναι όλα καλά;

O κορωνοϊός έχει επηρεάσει τις ζωές μας και πολλοί φοβόμαστε ακόμα και σε περίπτωση που κάποιος κοντινός μας βήξει ή φτερνιστεί.

Αυτό συνέβη και το μεσημέρι της Δευτέρας με την Ελένη Μενεγάκη, που αμέσως μετά το τέλος της συζήτησης της με τους συνεργάτες της, έβηξε και για αυτό έσπευσε να απολογηθεί.

«Στραβοκατάπια ε; Γιατί ξέρετε τι έχουμε πάθει τώρα; Δε μπορεί κανείς ούτε να ξυθεί, ούτε να φτερνιστεί, ούτε τίποτα. Στραβοκατάπια και απολογούμαι. Λέω αλήθεια» είπε με χιούμορ.

Ελένη Μενεγάκη