Ναταλία Γερμανού: Αυτή της η ανάρτηση θα σε κάνει να σκεφτείς - Ποιους "καρφώνει;"

Δε το μήνυμα της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ναταλία Γερμανού: Αυτή της η ανάρτηση θα σε κάνει να σκεφτείς - Ποιους

Η Ναταλία Γερμανού έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φέρνει "τροφή για σκέψη" καθώς, μέσα από το μήνυμά της, μας κάνει να σκεφτούμε ορισμένα πράγματα για τον κροωνοϊό και την ευθύνη μας απέναντι στους άλλους. Σε ποιους στέλνει "καρφί";

Το βασικό μήνυμα για για τον κορωνοϊό είναι το "μένουμε στο σπίτι" με πολλούς από τους επώνυμους της χώρας να κάνουν αναρτήσεις με το συγκεκριμένο hashtag στο Instagram, αλλά και γενικά στο διαδίκτυο. Το μήνυμα είναι απλά, μένουν στο σπίτι, προστατεύουμε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας.

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν έκανε μια ανάρτηση που απευθύνεται σε όλους εκείνους που δεν ακούν τις όποιες συμβουλές έρχονται από τους ειδικούς, γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Μάλιστα συνόδευσε την ανάρτησή της με μια εικόνα από τον Αρκά που γράφει επάνω:

"Ο κόσμος δυσκολεύεται να κατανοήσει τις οδηγίες των ειδικών, γιατί περιέχουν δύσκολες λέξεις, όπως η ατομική ευθύνη". Να πούμε ότι δυνατό ήταν και το μήνυμα που έστειλε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Αξίζει να το διαβάστε.

Δείτε και την ανάρτηση

Η Ναταλία Γερμανού μας έδωσε τροφή για σκέψη ενώ είχε κάνει και ένα ξέσπασμα για τον κορωνοϊό

H γνωστή παρουσιάστρια φάνηκε να είναι εμφανώς εκνευρισμένη με τα όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊού, και τον κόσμο που δεν επιλέγει να μείνει στο σπίτι του και αντ' αυτού κάνει βόλτες σε παραλίες και βουνά.

Έτσι, μέσω της εκπομπής της, «Καλύτερα δε γίνεται», η Ναταλία Γερμανού σχολίασε:

«Αν κρίνουμε από αυτά που είδαμε στο δρόμο ερχόμενοι, δε χαμπαριάζετε τίποτα. Γεμάτες οι πλατείες, τα παιδικά πάρκα. Παππούδες με τα παιδάκια στις αγκαλιές τους...Πικ – νικ.. Οικογένειες… Ο ένας δίπλα στον άλλο, τρώνε χαίρονται σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Τι θα γίνει όμως ρε παιδιά με αυτή την ιστορία; Δε ξέρω πραγματικά τι είναι αυτό που πρέπει να πούμε με άλλα λόγια. Μη δώσετε σημασία σε εμάς αλλά τι είναι αυτό που πρέπει να σας πει ο πρωθυπουργός, ο υπουργός υγείας ή η προστασία του πολίτη; Με ποια λόγια να σας το πει να το καταλάβετε ότι αν δε συμμορφωθούμε τώρα στο «μένουμε σπίτι» για να διευκολύνουμε το μέτρο της πολιτείας η κατάσταση θα γίνει πολύ χειρότερη;».