Είναι η Γεωργία Βρανά και μόλις μπήκε στο My Style Rocks!

Ήρθε για να μείνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι η Γεωργία Βρανά και μόλις μπήκε στο My Style Rocks!

Μια νέα παίκτρια υποδέχτηκαν τα κορίτσια του My Style Rocks και αυτή που μόλις μπήκε στο παιχνίδι, είναι η Γεωργία Βρανά. Η νέα παίκτρια μας έρχεται από την Κύπρο και είναι 34 ετών!

Μια νέα άφιξη είχαμε σήμερα Δευτέρα, στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, καθώς μια ακόμα κοπέλα μπήκε στο παιχνίδι για να δείξει πως έχει το στυλ που θα την φέρει στην κορυφή!

Αυτή είναι η Γεωργία Βρανά που είναι από την Λεμεσό και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στη Νέα Υόρκη! Μάλιστα ασχολείται και με το τραγούδι έχοντας κάνει διάφορες συνεργασίες με γνωστά ονόματα του χώρου!

Από δω και στο εξής θα την βλέπουμε μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ να διεκδικεί μια θέση στις φιναλίστ!

My Style Rocks: Η Γεωργία Βρανά μπήκε στο παιχνίδι και η Ευρυδίκη τους "τρέλανε" όλους με το τσιφτετέλι της!

Δε σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει η Ευρυδίκη, η οποία έκλεψε την παράσταση με το act της στο σημερινό Gala! Η παίκτρια αποφάσισε να κάνει ένα συνδυασμό χορών, με τους κριτές να την επιβραβεύουν για την προσπάθεια της και το look της.

Κατά τη διάρκεια της κριτικής της, η Ευρυδίκη αποκάλυψε στην Γκαλένα Βελίκοβα πως η μόνη φορά που χόρεψε τσιφτετέλι ήταν όταν είχε πάει στον Νίκο Βέρτη, με το βίντεο να γίνεται viral μέσα σε λίγη ώρα.

Όπως αποδείχθηκε, όντως η Ευρυδίκη εντυπωσίασε με το τσιφτετέλι της τον Νίκο Βέρτη και στο παρακάτω βίντεο θα καταλάβετε γιατί...