MasterChef: Η ανακοίνωση του Ιωαννίδη που "πάγωσε" τους παίκτες

Τι είπε ο κριτής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Η ανακοίνωση του Ιωαννίδη που

Μια ανακοίνωση που έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης "πάγωσε" τους παίκτες στο σημερινό Mystery Box. Τι τους είπε ο κριτής του MasterChef και ποια ήταν η αντίδραση τους σε όσα άκουσαν.

Ο τρεις κριτές βρέθηκαν στην κουζίνα και λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία είχαν μια έκπληξη στους συμμετέχοντες. Τον λόγο, λοιπόν, πήρε ο Πάνος Ιωαννίδης και τους ανακοίνωσε.

«Εκείνος που θα μαγειρέψει το καλύτερο πιάτο θα είναι κι ο αρχηγός στην ομαδική δοκιμασία. Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζετε είναι ότι έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα…», είπε για αρχή.

Οι παίκτες σάστισαν και τότε ο Πάνος Ιωαννίδης του είπε πως αυτό που θα συμβεί θα είναι για πρώτη φορά κάτι που τους ξάφνιασε.

«Θα έχει και ασυλία. Θα μαγειρέψει, αλλά δεν θα μπορεί να βγει υποψήφιος αν χάσει. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό» κατέληξε. Μιας και μιλάμε για το MasterChef η Μάγδα αποκαλύπτει! - Τι "τρέχει" τελικά ανάμεσα στον Δημήτρη και τη Μαρία;

Πριν την ανακοίνωση του Πάνου Ιωαννίδη ένας παίκτης κέρδισε το Mystery Box του MasterChef

Αυτός είναι ο νικητής του σημερινού Mystery Box του MasterChef. Οι παίκτες έμειναν έκπληκτοι και προσπάθησαν να σκεφτούν τι να φτιάξουν με αυτό. Ωστόσο ένας τα κατάφερε και κέρδισε.

Μετά την αποχώρηση και της Φωτεινής, οι παίκτες που παραμένουν στο MasterChef 4 και παλεύουν για τη νίκη, είναι πλέον 15.

Οι εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι, θα αιφνιδιαστούν από το Mystery Box. Όλοι τους θα βάλουν τα δυνατά τους για να δημιουργήσουν ένα όμορφο πιάτο και να εντυπωσιάσουν τους κριτές για να συνεχίσουν την πορεία τους στο MasterChef 4, ωστόσο οι τρεις κριτές, δεν ικανοποιούνται εύκολα!

Όταν οι παίκτες σηκώνουν τα κουτιά, ένας χείμαρρος υλικών, πολύ αγαπημένα στη χώρα μας, ιδιαίτερα θρεπτικών αλλά και αρκετά παρεξηγημένων, πέφτουν μέσα από τα κουτιά.

Τελικά αυτός που κέρδισε ήταν ο Δημήτρης.

Δείτε το βίντεο: