Τρεις ορόφους έχει το σπίτι της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά - Είναι απίστευτο

Εικόνες από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρεις ορόφους έχει το σπίτι της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά - Είναι απίστευτο

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αναρτούν αρκετές από τις καθημερινές τους στιγμές στα social media. Όπως χθες, που είδαμε το απίστευτο σπίτι τους που έχει τρεις ορόφους στο εσωτερικό του.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να «χτίσει» μια πολύ όμορφη και δυνατή οικογένεια. Τόσο το μοντέλο, όσο και ο τραγουδιστής έχουν κύρια προτεραιότητα τα τέσσερα παιδιά τους και είναι όσο περισσότερο μπορούν στο πλευρό τους.

Τις τελευταίες ημέρες που όλοι μένουμε μέσα στα σπίτια μας, λόγω του κορωνοϊού που εξαπλώνεται ραγδαία - με την Ελλάδα να έχει φτάσει πάνω από 300 κρούσματα και 4 νεκρούς - προσπαθούν να περάσει ο χρόνος τους όσο πιο ποιοτικά γίνεται.

Τα παιχνίδια της Κάτιας Ζυγούλη στο σπίτι με τα παιδιά της

Η Κάτια Ζυγούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από την χθεσινή τους ημέρα. Χορός, ζωγραφική αλλά και διάφορα παιχνίδια ήταν μερικές από τις ασχολίες τους.

Αρχικά το μοντέλο, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου μαζί με την κόρη της χόρευαν στο χολ του σπιτιού τους για να γυμναστούν. Μάλιστα, από το στιγμιότυπο αυτό είδαμε και λίγο από το εσωτερικό του σπιτιού του. Πάθαμε πλάκα όταν είδαμε πως είναι τριώροφο και τεράστιο.

Κάτια Ζυγούλη κόρη

Λίγα λεπτά αργότερα, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τα παιχνίδια που έπαιζε για να περάσει η ώρα της. Ενώ όπως είπε και είδαμε μέχρι και κοχύλια ζωγράφισαν με τα παιδιά της.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς σπίτι

Σάκης Ρουβάς παιδιά

Να πούμε πως πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια φωτογραφία από το σαλόνι της, όπου τα παιδιά της είχαν ξεκινήσει μια κατασκευή.