Νέα "πυρά" προς τη Μέγκαν Μαρκλ από την οικογένειά της - «Να κατέβει από το καλάμι»

Η κόντρα καλά κρατεί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα

Οι σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ με την οικογένειά της, φαίνεται να είναι χειρότερες από ποτέ, μιας και ένα ακόμα μέλος αυτής έριξε νέα "πυρά" προς την ηθοποιό, ζητώντας της μάλιστα να σταματήσει να το "παίζει" και να κατέβει από το καλάμι της!

Η Μέγκαν Μαρκλ βιώνει εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες όσον αφορά στην οικογένεια της, μιας και δεν μιλάει με τον πατέρα της αλλά και τα αδέρφια της, ενώ κανένας εξ' αυτών δεν έχει γνωρίσει τον μικρό Archie.

H άλλοτε Δούκισσα του Σάσεξ έκανε σαφές πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους, ειδικά από τη μέρα που μπήκε στην βασιλική οικογένεια.

Ωστόσο εκείνοι φαίνεται να μην την αφήνουν σε ησυχία, αφού βρίσκουν διαρκώς αφορμές να κάνουν δηλώσεις στα media και να αναφερθούν στο πόσο άκαρδη είναι με αυτά που κάνει, ειδικά από τη μέρα που ξέσπασε το όλο ζήτημα του Megxit.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο ετεροθαλής αδελφός της Μέγκαν Μαρκλ, Tom Jr Markle, θέλησε να σχολιάσει τη στάση της αδερφής του ειδικότερα απέναντι στον πατέρα τους, ο οποίος όπως σχολιάζει, «πεθαίνει να γνωρίσει τον εγγονό του».

«Η Meghan θα έπρεπε πραγματικά να κατέβει από το καλάμι της, να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα της και να τα βρει μαζί του. Αυτός ο άνθρωπος αφιέρωσε όλη τη ζωή του σε εκείνη. Αυτό που είναι σήμερα, κι εκεί που είναι, το χρωστάει σε αυτόν» είπε ο Tom.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Ακόμη και αν είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνει, ας πάρει ένα τηλέφωνο τον πατέρα της. Δεν του έχουν μείνει και πολλά χρόνια ζωής ακόμη. Είναι εξοργισμένος που δεν μπορεί να της στείλει ούτε ένα μήνυμα».

Άσχημες φαίνεται πως είναι οι σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ και με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα από μία κίνηση της νύφης της.

Πριν από λίγο καιρό, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ είχε κάνει μερικές βαριές δηλώσεις για την κόρη του και τον Χάρι:

«Είμαι πολύ αναστατωμένος με τη Μέγκαν και τον Χάρι τώρα. Δεν νομίζω ότι έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τη λέξη Royal. Δεν νομίζω ότι έχουν το δικαίωμα να μιλούν στη βασίλισσα με τον τρόπο που της μίλησαν, νομίζω ότι είναι προσβολή στη βασίλισσα και τον βρετανικό λαό», είπε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ και συνέχισε εξαπολύοντας εναντίον νέα επίθεση: «Η κόρη μου με εγκατέλειψε μία μέρα πριν παντρευτεί, έχει εγκαταλείψει την οικογένειά μου, έχει εγκαταλείψει την οικογένεια της Ντόρια, έχει εγκαταλείψει κάθε οικογένεια και τώρα εγκαταλείπει τη βρετανική οικογένεια».