Νέες δηλώσεις Σταματίνας Τσιμτσιλή για Φαίη Σκορδά: "Σας το είπα κι εχθές έτυχε να μιλήσουμε και..."

Τι της έκανε εντύπωση;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέες δηλώσεις Σταματίνας Τσιμτσιλή για Φαίη Σκορδά:

"Σας το είπα και χθες επειδή έτυχε και μιλήσαμε, είναι εντελώς ασυμπτωματική". Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγήκε κανονικά στον αέρα του ALPHA και μάλιστα έκανε νέες δηλώσεις για την Φαίη Σκορδά που μίλησε χτες στον ANT1 για τον κορωνοϊό στον οποίο και είναι θετική.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε το βράδυ της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά, η οποία αναφέρθηκε στην κατάστασή της και τα αποκάλυψε όλα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως είχε δηλώσει και χθες μίλησε μαζί της και αποκάλυψε τι της είπε όταν βγήκε από το νοσοκομείο, ωστόσο σήμερα τόνισε, «Να το αντιμετωπίσει ανώδυνα και η Φαίη και όλοι οι άνθρωποι που αυτή τη στιγμή νοσούν. Εμένα αυτό που σοκάρει και σας το είπα και από χθες, επειδή έτυχε και μιλήσαμε, είναι πώς είναι εντελώς ασυμπτωματική».

Τι δήλωσε η Φαίη Σκορδά για την κατάστασή της που σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, τώρα είναι καλά και χωρίς κανένα σύμπτωμα, αλλά πρέπει να παραμείνει στο σπίτι.

«Δεν είχα κανένα σύμπτωμα, πέρα από μια κούραση που έχω διαρκώς λόγω δουλειάς. Αποφάσισα να κάνω το τεστ λόγω κάποιον πληροφοριών που είχα. Αρχικά κάποιος γνωστός μου που ήταν θετικός και μετά οι πληροφορίες πως δυο παιδιά από το Your Face Sounds Familiar ήρθαν σε επαφή με κάποιον θετικό.

Λόγω δουλειάς συναντάμε πολύ κόσμο και αυτό με φόβιζε γιατί βλέπουμε πολλούς γνωστούς και κινδυνέουμε έτσι έκανα το τεστ. Από την άλλη είχε πει να πω στο Κιλκίς και το ακύρωσα πριν μάθω τα νέα για να προφυλάξω τους δικούς μου που είναι σε ευπαθή ομάδα.

Το κανάλι είχε αποφασίσει να κάνει χωρίς καλεσμένους της εκπομπές αλλά όταν έμαθα την αλήθεια μίλησα με άτομα δίπλα από το κανάλι μου και το ανακοίνωσα αμέσως στο Instagram. Δεν πρέπει να μπαίνουμε σε διαδικασία ανθρωποφαγίας. Ταξίδεψα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και δεν είχε ανακοινωθεί κανένα κρούσμα τότε στην Ευρώπη.

Ξέραμε μόνο ότι στην Κίνα υπήρχε αυτό και σκεφτόμασταν τι θα γίνει. Μόλις έφτασα με πήρε η μαμά μου και ακούστηκε ότι υπήρχαν αυτές οι πληροφορίες. Είναι ένα ταξίδι 21 Φεβρουαρίου δεν κόλλησα εκεί γιατί για να φανεί θέλει 14 μέρες. Είναι πολύ σημαντικό να μείνω στο σπίτι ακόμα και αν δεν έχω συμπτώματα.

Ο σύντροφος μου είναι αρνητικός. Πρέπει να στηρίξουμε τους γιατρούς.Οι συνεργάτες μου φέρνουν φαγητά και τους ευχαριστώ πολύ.Τα παιδιά είναι καλά και είμαστε ήρεμοι».