Σταματίνα Τσιμτσιλη: "Όταν πήραν από το νοσοκομείο τη Φαίη Σκορδά και της είπαν ότι είναι θετική..."

Μίλησε μαζί της στο τηλέφωνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλη:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγήκε σήμερα κανονικά στον αέρα του ALPHA και μάλιστα αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της Φαίης Σκορδά όταν την πήραν από το νοσοκομείο και της ανακοίνωσαν πως είναι θετική στον κορωνοϊό.

Πριν από λίγα 24ωρα όπως είναι ευρέως γνωστό η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά με μια ανάρτησή της αποκάλυψε πως έχει προσβληθεί κι εκείνη από τον ιό αλλά είναι ασυμπτωματική μέχρι στιγμής - δείτε την ανάρτησή της εδώ. Σήμερα, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσω του Happy Day αποκάλυψε μια συνομιλία που είχε με την παρουσιάστρια όταν έμαθε πως έχει κορωνοϊό.

Ποια η αντίδραση της Φαίης Σκορδά όταν της είπαν από το νοσοκομείο πως είναι θετική

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να κάνει το τεστ για προληπτικούς λόγους καθώς ταρακουνήθηκε λίγο και για το γεγονός πως είχε βρεθεί στην Ιταλία με τον αγαπημένο της όταν άρχισαν να σκάνε τα πρώτα κρούσματα - δείτε εδώ φωτογραφία - αλλά και γιατί λεγόταν πως στα studio Kappa υπήρχε ενδεχόμενο να υπάρχει κρούσμα, κάτι που τελικά δεν ισχύει.

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, σύμφωνα με τα λεγόμενα της παρουσιάστριας του ALPHA έκανε το τεστ και πίστευε πως τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά αλλά έπαθε σοκ όταν της είπαν πως εκείνη τελικά είναι θετική ενώ τα παιδιά της όχι.

Να σημειωθεί πως μετά την αποκάλυψη των θετικών αποτελεσμάτων σε καραντίνα έχει τεθεί και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - δείτε εδώ την ανάρτησή του - αλλά και η Αφροδίτη Γραμμέλη - δείτε την τι ανέβασε - που ήταν συνεργάτες της Φαίης Σκορδά.