Η τρυφερή φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου και το μήνυμα για την αγάπη

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η τρυφερή φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου και το μήνυμα για την αγάπη

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι από τους Έλληνες celebrities που παραμένουν στα σπίτια τους και παροτρύνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους να κάνουν το ίδιο με σκοπό την προστασία τους από τον κορωνοϊό. Σήμερα, η τραγουδίστρια τους είπε «καλημέρα» με ένα αισιόδοξο μήνυμα για την αγάπη και μια φωτογραφία.

Η τραγουδίστρια είναι ευαισθητοποιημένη με τα όσα συμβαίνουν σε όλο σχεδόν τον πλανήτη και μέσα από αναρτήσεις της στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα. Όπως, την Κυριακή που όπως πολλοί πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν γιατρούς και νοσοκόμους που δίνουν «μάχη» στα νοσοκομεία, το ίδιο έκανε και εκείνη.

«Το βράδυ στις 9 στο μπαλκόνι έζησα όπως όλοι μας αυτό το μοναδικό συναίσθημα, εξου και το χαμόγελο, χειροκροτησαμε όλοι μαζί τους ανθρώπους που αγωνίζονται για εμάς, τους ανθρώπους του συστήματος της υγείας.. Όσο είμαστε ενωμένοι, συνειδητοποιημενοι και υπευθυνοι είμαι σίγουρη ότι θα βγούμε γρήγορα από αυτό το κανάλι... Μέχρι τότε ας κάνουμε την κάθε μας στιγμή πολύτιμη στα σποτάκια μας που είχαν χρόνια να μας δούνε τόσο πολύ και τόση ώρα μέσα σου», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα αυτής της φωτογραφίας της.

Η φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου και το μήνυμα για την αγάπη

Σήμερα, το πρωί Τρίτη 17 Μαρτίου, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να πει «καλημέρα» στους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα αισιόδοξο μήνυμα. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία - σκίτσο και έγραψε: «Καλή μέρα. όλα γίνονται όταν η αγάπη ρέει... Άφησε την αγάπη να ρεει κ θα σου αποκαλυφθεί».

Όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν βροχή. Όπως και τα σχόλια με τους ακόλουθους της στο Instagram να της ανταποδίδουν την καλημέρα με πολλές καρδούλες και emojis.