Ο Γιώργος Τσαλίκης γύρισε από την Αμερική και τον περίμενε μια έκπληξη!

Δεν θα πιστεύετε τι έφτιαξε η γυναίκα του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιώργος Τσαλίκης γύρισε από την Αμερική και τον περίμενε μια έκπληξη!

Μια έκπληξη κάπως ασυνήθιστη περίμενε τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος όπως θα δείτε και στο βίντεο που ανέβασε, γύρισε στην Ελλάδα, από την Αμερική όπου και βρισκόταν στο πλαίσιο της περιοδείας του. όπως ανέφερε ο ίδιος αναγκάστηκαν να σταματήσουν τις συναυλίες, λόγω και των εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

Ο τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Περιστερίου με μια ανάρτησή του στο Instagram λέει με την σειρά του στον κόσμο που τον ακολουθεί, να "μείνουμε σπίτι" με τον ίδιο να αναφέρει δε ότι τώρα είμαστε σε καραντίνα.

Ο Τσαλίκης έκανε την ανάρτησή του σε μορφή βίντεο δίνοντας κουράγιο στον κόσμο, που τον ακολουθεί! "Να είστε δυνατοί και αισιόδοξοι" γράφει μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παράλληλα προσθέτει ότι πρέπει να "στηρίξουμε ο ένας τον άλλο".

Δεν θα πιστεύετε την έκπληξη που περίμενε τον Γιώργο Τσαλίκη, όταν γύρισε σπίτι από την Αμερική!

Και ενώ ο γνωστός τραγουδιστής έλεγε για τον κορωνοϊό στέλνοντας το μήνυμα που θα διαβάστε παρακάτω, μας αποκάλυψε και τι τον περίμενε στο σπίτι του! Η γυναίκα του αποφάσισε να φτιάξει ένα γλυκό, που μόνο επίκαιρο δεν είναι. Μπορείτε να φανταστείτε;

Ειδικότερα ο Τσαλίκης έγραψε στην ανάρτησή του τα εξής:

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ! Να είστε δυνατοί και αισιόδοξοι !Πάμε να κάνουμε αυτό που πρέπει !!!

Πάμε να στηρίξουμε ο ένας τον αλλο ..! Δεν είμαστε μόνοι ... Έχουμε την παρέα μας ... Έστω κι αυτή εδώ τη «μακρινή» παρέα !

Εμείς θα νικήσουμε Δε φοβόμαστε τον «εχθρό» αλλά υπολογίζουμε τη δύναμη του και παίρνουμε τα μέτρα μας !!
Σας αγαπάω ! Μην πέφτετε ψυχολογικά ! Όλα τα μπορούμε !! Μπόρα είναι .. θα περάσει

Δείτε ωστόσο και στο βίντεο του την απίστευτη αποκάλυψη που έκανε για τον γλυκό που τον περίμενε στο σπίτι του! Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να είναι. Να πούμε ότι ο Τσαλίκης, όσο ήταν στην Αμερική πήγε και σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος με την ανάρτηση που έκανε από εκεί να συγκινεί.