Η Δέσποινα Βανδή σίγουρα δεν θα ξεμείνει από τρόφιμα!

Δείτε τι έκανε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Δέσποινα Βανδή σίγουρα δεν θα ξεμείνει από τρόφιμα!

Η Δέσποινα Βανδή είναι ένας προνοητικός άνθρωπος από ότι φαίνεται και μάλλον δεν είναι από εκείνους που θα ξεμείνουν ειδικά από τρόφιμα. Δείτε πώς περνάει τον χρόνο της στο σπίτι για να μην βαριέται, αλλά και τι επικό έκανε! "Ου μη γένοιτο".

Ειδικότερα η γνωστή τραγουδίστρια που ακολουθεί, όπως πολλοί άλλοι την καμπάνια του υπουργείο Υγείας "μένουμε στοπ σπίτι" κάνει αυτές τις ημέρες αρκετές αναρτήσεις στα social media δείχνοντάς μας τρόπους για να μην βαριόμαστε όσο μένουμε μέσα. Ήδη είχε ανεβάσει και ένα βίντεο για τον κροωνοϊό, δίνοντας το δικό της μήνυμα στον κόσμο.

Τώρα οι αναρτήσεις της έχουν να κάνουν με τα όσα μπορεί κανείς να κάνει στο σπίτι. Όπως και άλλα πρόσωπα της showbiz, έτσι και η Δέσποινα Βανδή μπήκε στην κουζίνα, πήρε τον πλάστη και έφτιαξε τυρόπιτα!

"Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτήν τη σχέση μου με την κουζίνα! Αλλιώς με βλέπω σε 15 μέρες να αλλάζω νούμερο! Προσπάθησα να φτιάξω μια τυρόπιτα που δοκίμασα σε ένα χωριο που έφαγα,έξω από τα Καλαβρυτα! Κάτι δε μοιράστηκε μαζί μου η γλυκιά μαγείρισσα της ταβέρνας! Η μαγειρική δεν είναι τριγωνομετρία!Ειναι πιο κατανοητή! Το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο! Πηλιοι φίλοι μου,θα ξανά προσπαθήσω! Καθώς,μαζί την φάγαμε!" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε!

Η επική κίνηση της Δέσποινας Βανδή για να μην ξεμείνει από τρόφιμα!

Και κάπου στα story της βρήκαμε και την επική κίνηση που έκανε για να μην ξεμείνει από φαγητά. "Ου μη γένοιτο" έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια πάνω στην φωτο που ανέβασε στο Instagram. Μπορείτε να δείτε εδώ και τις υπόλοιπες αναρτήσεις που έκανε η Δέσποινα Βανδή. Ποιους άλλους τρόπους έχει βρει για να μην βαριέται στο σπίτι;

Τι έκανε; Έβαλε τις πιπεριές στην κατάψυξη! Γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Εμείς πάντως είμαστε με το μέρος της. Εσείς τι λέτε;

Δέσποινα Βανδή πιπεριές στο ψυγείο