Ο Κωστής Μαραβέγιας μας καλεί σε έναν αλλιώτικο live! - Θα είναι μέσω...

Μαζί του και η Νατάσα Μποφίλιου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Κωστής Μαραβέγιας μας καλεί σε έναν αλλιώτικο live! - Θα είναι μέσω...

Οι συναυλίες τις ημέρες του κορωνοϊού είναι αλλιώτικες με τον Κωστή Μαραβέγια να τραγουδά σήμερα Τρίτη (17/3) μαζί με την Νατάσα Μποφίλιου σε ένα live που δεν έχουμε ξαναδεί! Θα μου πείτε τους έχουμε δει να τραγουδούν, ωστόσο αυτή η εμφάνιση θα είναι από την "καραντίνα Παγκράτι" και θα γίνει μέσω...

Μια αλλιώτικη προσέγγιση στις ημέρες της καραντίνας μας δίνει ο ανατρεπτικός Κωστής Μαραβέγιας που δεν σταματά το τραγούδι ούτε για τον κορωνοϊο. Μάλιστα σήμερα θα τον δούμε μαζί με την Νατάσα Μποφίλιου να τραγουδούν μέσω Instagram στο δεύτερο όπως μας ενημερώνει, μέρος!

Μάλιστα ο τραγουδιστής έκανε και σχετική ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης καλώντας το κοινό να συντονιστεί στις 16:00!

Το αλλιώτικο live του Κωστή Μαραβέγια - Δείτε την ανάρτηση που ανέβασε

Ειδικότερα ο καλλιτέχνης έκανε ένα ποστ στο Instagram με αυτόν και την Νατάσα Μποφίλιου, καλώντας το κοινό να δει το live που μας ετοιμάζουν σήμερα το απόγευμα (17/3)! Ο ίδιος έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στην λεζάντα της εικόνας λέγοντας τα εξής:

"Το κορίτσι αυτό που όμοιο του δεν έχει, που το υπεραγαπώ και το θαυμάζω, θα μου-μας κάνει παρεάκι αύριο Τρίτη στις 16:00 εδώ στο instalive, στην «Καραντίνα Παγκράτι», που εγκαινίασα με το λαμπρό μου φίλο και φιλόσοφο @theofanistasis και τον ψηφιακό ανθρωπισμό του. Η @natassabofiliouofficial με την φωτεινή καρδιά της και το ζεστό της χαμόγελο στην καραντίνα της Τρίτης. Δεχόμαστε παραγγελιές, ερωτήσεις και τσακίρ κέφι σας λέμε και κανα τραγουδάκι. Με κάλτσες αγάπη και πιτζάμες θα το περάσουμε κι αυτό αδέλφια" . Ο Μαραβέγιας δεν είναι ο μόνος που τραγούδησε καθώς και ένα ηθοποιός από το "Ταταουάζ" επέλεξε τη μουσική για να δώσει κουράγιο στον κόσμο, τις δύσκολες αυτές ημέρες.

(«Καραντίνα Παγκράτι», επεισόδιο 2)".

Και η ανάρτηση που έκανε στα social media