Έτσι περνάει τις ημέρες του σε «καραντίνα» ο Νίκος Μουτσινάς - Φωτογραφίες από το σπίτι του

Ποιοι του κάνουν παρέα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι περνάει τις ημέρες του σε «καραντίνα» ο Νίκος Μουτσινάς - Φωτογραφίες από το σπίτι του

Όπως όλοι οι Έλληνες celebrities, έτσι και ο Νίκος Μουτσινάς λόγω του κορωνοϊου περνάει τις ημέρες του σε «καραντίνα» στο σπίτι του. Στα social media δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες από το σπίτι του και μας δείχνε πως περνάει τις ημέρες του.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΙ «Καλό μεσημεράκι» ακολουθεί τα αυστηρά μέτρα της Κυβέρνησης και κάθε μέσα στο σπίτι του με σκοπό να προστατευτεί ο ίδιος από τον ιό, αλλά και να προστατεύσει και τους ανθρώπους που αγαπάει με την μη εξάπλωση του.

Πως περνάει τις ημέρες του στο σπίτι ο Νίκος Μουτσινας;

Χθες, ο Νίκος Μουτσινάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagran μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του με τα κατοικίδια του ή παιδιά του όπως τα χαρακτηρίζει ο ίδιος. Ο γάτα του Τζουτζούμπι και τα δυο του σκυλιά Άρνι και Τρίκι είναι οι μεγάλες του αδυναμίες.

Νίκος Μουτσινάς σπίτι

Νίκος Μουτσινάς ΣΚΑΙ εκπομπή

Νίκος Μουτσινάς κατοικίδια

Ο παρουσιαστής τώρα που δεν έχει ούτε εκπομπή να πάει, αλλά ούτε και στην θεατρική παράσταση του «Βερβερίτσα» αφού όλα τα θέατρα έχουν κλείσει λόγω του κορωνοϊού, περνάει πολλές ώρες στο σπίτι και τα κατοικίδια του.

Να πούμε πως και η εκπομπή στο ΣΚΑΙ έριξε ρολά, όπως μάθαμε και από το επίσημο ανακοινωθέν που έβγαλε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και ανεβάζει διάφορα στιγμιότυπα από το πλατό.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επίσης, δημοσίευσε και ένα απίστευτο βίντεο με την γάτα του Τζουζούμπι γράφοντας στην λεζάντα του «Η τζουτζουμπι είχε κανονίσει να πάει βόλτα με κάτι φίλες της αλλά τελικά και αυτή...μένει σπίτι». Τα likes όπως ήταν επόμενο από τους διαδικτυακούς του φίλους έπεσαν βροχή, όπως και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του.