Μπήκε σε καραντίνα γνωστός Έλληνας τραγουδιστής - Ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό»

Τι ανακοίνωσε για την υγεία του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπήκε σε καραντίνα γνωστός Έλληνας τραγουδιστής - Ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό»

Πριν από λίγες ώρες, ένας γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ανακοίνωσε πως αποφάσισε να μπει προληπτικά σε καραντίνα, προκειμένου να προστατεύσει τόσο τον εαυτό του όσο και τους γύρω του, μιας και πριν από λίγες μέρες είχε βρεθεί καλεσμένος στο «Πρωινό».

Σύμφωνα με την οδηγία που δόθηκε, όλοι όσοι βρίσκονταν στο πλατό, κοντά στην Φαίη Σκορδά η οποία προβλήθηκε από τον κορωνοϊό, θα πρέπει να αυτοπεριοριστούν, για να προλάβουν κάθε πιθανό κρούσμα.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του αλλά και για την απόφασή του να μπει σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

Σε προληπτική καραντίνα μπήκε και ένα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είχε βρεθεί κοντά στον Χρήστο Κέλλα.

Έτσι έγραψε στο Instagram του:

«Την Παρασκευή ήμουν καλεσμένος στο πρωινό του Ant1. Με όλους τους συντελεστές τηρήσαμε τους κανόνες ασφαλείας σε σχέση με τη μετάδοση του ιού. Δεν έγιναν χειραψίες, αγκαλιές ή φιλιά. Εννοείται πως για τουλάχιστον δύο βδομάδες θα μείνω στο σπίτι, όχι μόνο επειδή βρέθηκα κοντά στη Φαίη που διαγνώσθηκε θετική αλλά γιατί ούτως ή άλλως, μένουμε στο σπίτι για το καλό μας και για την προστασία των συνανθρώπων μας.

Μην εστιάζετε μόνο στα επιβεβαιωμένα κρούσματα, η κατάσταση έχει ξεφύγει και ο ιός βρίσκεται παντού. Μείνεμε μέσα για να τον περιορίσουμνε και τελικά να τον εξαλείψουμε.

Για τους φίλους που ρωτούν, δεν έχω κανένα σύμπτωμα, αισθάνομαι μια χαρά και μόνο εμφανιστεί σύμπτωμα θα κάνω τεστ.

Περαστικά σε όσους νοσούν, προσοχή και υπευθυνότητα σε όλους μας και όλα θα πάνε καλά στο τέλος. #menoumespiti» έγραψε ο τραγουδιστής στο Instagram, ενώ στη συνέχεια πόσταρε αυτή τη χιουμοριστική φωτογραφία:

Παναγιώτης Ραφαηλίδης instagram
Παναγιώτης Ραφαηλίδης κορωνοϊός