Έκτακτο - Σε καραντίνα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - Σε καραντίνα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Έκτακτη είδηση έσκασε μόλις τώρα, μιας και έγινε γνωστό πως και δεύτερος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε καραντίνα, μιας και είχε έρθει κοντά με τον κ. Κέλλα που έχει κολλήσει κορωνοϊό.

Ο Χρήστος Μπουκώρος δεν έχει κορωνοϊό, ωστόσο για προληπτικούς λόγους αποφάσισε να μπει σε καραντίνα, προκειμένου να μη φέρει σε κίνδυνο τον εαυτό του ή και τους γύρω του.

Όπως αποκάλυψε, τις προηγούμενες μέρες είχε βρεθεί κοντά στον Χρήστο Κέλλα, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον ιό και μάλιστα χθες διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Ο κ. Μπουκώρος έκλεισε τα γραφεία του στην Αθήνα και τον Βόλο, και προχώρησε στην απολύμνασή τους.

μπουκώρος κορωνοϊός

Το τεστ για τον κορωνοϊό έκανε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Βγήκαν τα αποτελέσματα του τεστ του Κυριάκου Μητσοτάκη για το εάν είναι θετικός ή αρνητικός στον κορωνοϊό. Ο Πρωθυπουργός υπεβλήθη με τα αποτελέσματά του να ήταν αρνητικά.

Αυτό δήλωσε σήμερα απαντώντας σε σχετική ερώτηση η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Α. Πελώνη, συμπληρώνοντας ότι αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα και στα τεστ που έγιναν στα μέλη της οικογένειας του Πρωθυπουργού.

Παράλληλα, η κ. Πελώνη ενημέρωσε ότι με δεδομένο ότι η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα βρέθηκε θετική στον ιό, όλοι οι εργαζόμενοι στο Μέγαρο Μαξίμου υποβλήθηκαν στο τεστ, με τα αποτελέσματα να είναι όλα αρνητικά.
Ειδικότερα η κ. Πελώνη δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός έχοντας έρθει σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο έχει εξεταστεί για το τεστ του κορωνοϊού και είναι αρνητικός και είναι καλά στην υγεία του, αρνητικοί είναι και η οικογένειά του. Έχουν εξεταστεί και άλλα στελέχη στο Μέγαρο Μαξίμου, επίσης είναι αρνητικά στον κορωνοϊό». Ωστόσο μιας και μιλάμε για τον ιό, έκτακτα μέτρα ανακοινώθηκαν σήμερα και για τα σούπερ μάρκετ! Θα παραμείνουν ανοιχτά και τις Κυριακές. Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες για τη νέα καθημερινότητά μας;

Πηγή: iefimerida.gr