Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο Έλληνας βουλευτής

Βρέθηκε θετικός στον ιό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο Έλληνας βουλευτής

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό Έλληνας βουλευτής και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό και τι αποκάλυψαν για την κατάστασή του;

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής ο Λαρισαίος βουλευτής της ΝΔ και γιατρός Χρήστος Κέλλας.

Ο βουλευτής, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, βρίσκονταν στο σπίτι του στη Λάρισα σε απομόνωση. Την Κυριακή όμως και μετά από «δύο ημέρες «ηρεμίας»», όπως σημείωσε ο ίδιος, ανέβασε πυρετό και νοσηλεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, όπως αναφέρει και ο eleftherostypos.gr

Κορωνοϊός βουλευτής

Ωστόσο πριν λίγο έγινε γνωστή και η νέα τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τον κορωνοϊό, όπου ψυχολόγοι δίνουν πληροφορίες για τα πάντα.

Εκτός από τον γνωστό βουλευτή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και Τζώννυ Καλημέρης - Χριστίνα Κοντοβά

Θετικοί στον κορωνοϊό ανακοίνωσαν πως είναι πριν από λίγα λεπτά και ο Τζώννυ Καλημέρης με την Χριστίνα Κοντοβά, με μία ανάρτηση του πρώτου στον λογαριασμό του στο Twitter, απαντώντας σε ένα tweet του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Ο Τζώννυ Καλημέρης θέλησε κι αυτός να ενημερώσει τον κόσμο και τους φίλους του, πως τόσο εκείνος όσο και η αγαπημένη του Χριστίνα Κοντοβά έχουν τον κορωνοϊό.

Ακόμη δύο celebrities που αποκαλύπτουν πως είναι θετικοί στον κορωνοϊό σήμερα, λίγες ώρες μετά τον Θοδωρή Φέρρη.

Απαντώντας λοιπόν σε μία ανάρτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου, έγραψε:

«Κι εγώ ήρθα σε επαφή με διαγνωσμένο κρούσμα, 5 μέρες μετά, έχω όλα τα συμπτώματα. Κι εγώ και η Χριστίνα. Πυρετό, βήχα, μυικούς πόνους. Κατά τη γιατρό ασθενούμε και οι δύο. Σε καραντίνα για 15 ημέρες. Μας είπε ότι δεν έχει νόημα να κάνουμε το τεστ, είναι βέβαιο ότι είμαστε θετικοί» έγραψε ο Τζώννυ Καλημέρης.

Πριν τον Τζώννυ Καλημέρη και την Χριστίνα Κοντοβά και η Φαίη Σκορδά είχε ανακοινώσει πως είναι θετική στον κορωνοϊό

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά πριν από λίγα λεπτά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Με μια ανάρτησή της και λόγια που δίνουν ελπίδα αποφάσισε να το ανακοινώσει δημόσια. Τα παιδιά της είναι αρνητικά ωστόσο εκείνη είναι θετική.

Δείτε την ανάρτηση της:

Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό.

Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι.

Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών.

Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους !

Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό.

Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες ο φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε με τον αγαπημένο της να κάνει βόλτες στα νότια προάστια! Δείτε εδώ τις φωτογραφίες!