Βίκυ Κάβουρα: Δείτε τι είπε για το αποκαλυπτικό της ντεκολτέ στο Just the 2 of us!

Έφερε πανικό στο Twitter!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Κάβουρα: Δείτε τι είπε για το αποκαλυπτικό της ντεκολτέ στο Just the 2 of us!

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το αποκαλυπτικό ντεκολτέ, με το οποίο εμφανίστηκε στο Just the 2 of us και το οποίο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες του Twitter!

"Φωτιά" είχε πάρει πριν λίγες ημέρες το Twitter με την αποκαλυπτική εμφάνιση της Βίκυς Κάβουρα στο Just thw 2 of us, με την ίδια να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή "Μεσημέρι Yes" και να μιλά για το ντύσιμο που έκανε την διαδικτυακή πλατφόρμα πάρει "φωτιά".

Ειδικότερα το ντύσιμο της Βίκυς Κάβουρα είναι ένα από τα πράγματα που σχολιάστηκε πάρα πολύ στην πρεμιέρα του Just the 2 of us και η ίδια μίλησε στην εκπομπή Μεσημέρι Yes για αυτό αλλά και για το πως βίωσε την εμπειρία του να είναι μέρος του show.

Τι είπε ωστόσο η Βίκυ Κάβουρα μιλώντας για το αποκαλυπτικό ντεκολτέ της που έφερε χαμό;

Όπως προαναφέραμε η Κάβουρα μίλησε τηλεφωνικός με την εκπομπή του Open λέγοντας μεταξύ άλλων για τα σχόλια που δέχτηκε στην πλατφόρμα αλλά και για το ντύσιμό της ότι:

"Ήταν κάποια σχόλια που έλεγαν ότι δεν έβαλα τη μπλούζα. Γέλασα, δεν μπορώ να πω". Μάλιστα η ίδια πρόσθεσε ακόμα ότι όταν της έφεραν το ρούχο και το δοκίμασε είπε: "Πολύ ωραίο! Το από πάνω; Τι θα βάλω από πάνω;". Σας έχουμε εδώ και μερικά από τα tweets που έγιναν για το συγκεκριμένο look. Τι σχολίασαν οι χρήστες της διαδικτυακής πλατφόρμας; Έγινε χαμός!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Open, με τα όσα είπε η Βίκυ Κάβουρα για το ντύσιμό της που έκανε τα πληκτρολόγια να πάρουν φωτιά!