Η Κατερίνα Καινούργιου σου δείχνει πώς να περάσεις το χρόνο στο σπίτι

Πάρε ιδέες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Καινούργιου σου δείχνει πώς να περάσεις το χρόνο στο σπίτι

Η Κατερίνα Καινούργιου δείχνει να μην πτοείται από την εξάπλωση του κορωνοϊού. Μένει στο σπίτι της και περνάει το χρόνο της δημιουργικά δίνοντας παράλληλα ιδέες και σε εσένα, για όλα αυτά που μπορείς να κάνει τώρα που μένεις μέσα!

Με την εκπομπή της να βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού αέρα, η Κατερίνα Καινούργιου δείχνει να απολαμβάνει το χρόνο που περνάει στο σπίτι της και όχι άδικα.

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από δύο μέρες ανακοίνωσε πως λόγω των πρόσφατων γεγονότων δε θα βγει στον αέρα η εκπομπή της για μερικές μέρες.

Η παρουσιάστρια έχει βρει το κόλπο και κάνει τον αυτοπεριορισμό να φαίνεται πιο ευχάριστος, με όλες αυτές τις δραστηριότητες στις οποίες επιδίδεται. Μερικές από αυτές μάλιστα αποτελούν πολύ ωραίες ιδέες για όποιον δεν ξέρει πώς να περάσει το χρόνο του.

Όπως λοιπόν μας ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου αξιοποιεί το χρόνο της κάνοντας μποτέ, και μάλιστα τολμάει και ποζάρει στο insta story της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με το πρόσωπό της να λάμπει πιο πολύ από ποτέ.

Μάλλον ο χρόνος στο σπίτι της κάνει πολύ καλό και δεν μπορούμε να κρύψουμε πως ζηλεύουμε!

Καινούργφιου instagram

Βέβαια δεν μένει εκεί αφού όπως μας ενημέρωσε και σε προηγούμενο στόρι η Κατερίνα Καινούργιου επιλέγει να διαβάζει τα βιβλία της

Και ποιος μπορεί να πει πως κάτι τέτοιο είναι κακή ιδέα; Ίσα ίσα πρόκειται για έναν από τους καλύτερους τρόπους να αξιοποιήσεις το χρόνο σου!

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η Κατερίνα Καινούργιου είχε ανεβάσει το βιβλίο που διάβαζε όσο έμενε στο σπίτι της και έγραψε: «Home sweet home. Μείνετε σπίτι και χαλαρώστε με ένα βιβλίο»!

Εμείς ακούμε τις προτάσεις και θα τις ακολουθήσουμε!