Εκτός τηλεοπτικού αέρα η Κατερίνα Καινούργιου - Τι συνέβη;

Το ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός τηλεοπτικού αέρα η Κατερίνα Καινούργιου - Τι συνέβη;

Με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις που βλέπουμε να λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα, η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου θα βρεθεί για τις επόμενες μέρες εκτός τηλεοπτικού αέρα. Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε μέσω Instagram τι ακριβώς συνέβη!

Με τη σειρά της, ακόμα μία εκπομπή κατεβάζει ρολά μιας και οφείλει να προστατευθεί από τη διαρκή εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Έτσι η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία προς το παρόν περνάει δημιουργικά το χρόνο σπίτι, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, την προσωρινή διακοπή της εκπομπής της.

«Φίλοι μου, αυτές τις δυσκολες ώρες πρέπει όλοι να είμαστε δυνατοί και κυρίως να γίνουμε ασπίδα για εμάς και τους δικούς μας!

Έτσι και το "Ευτυχείτε" @eutixeite για προληπτικούς λόγους αυτή την εβδομάδα, θα μείνει σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο φόβος άλλωστε είναι ο μεγαλύτερος εχθρός. Μένουμε σπίτι λοιπόν, και επιστρέφουμε όλοι, ακόμα πιο δυνατοί! #menoumespiti Σας στέλνω την αγάπη μου...εμεις θα τα λέμε από δω... Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τ αγαπημένα σας πρόσωπα» έγραψε η παρουσιάστρια.

Εκτός τηλεοπτικού αέρα πέρα από την Κατερίνα Καινούργιου βγήκε και η εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Ρολά φαίνεται πως κατεβάζει το Πρωινό, μετά την είδηση πως η Φαίη Σκορδά είναι κρούσμα του ιού κορωνοϊού. Ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να βρει λύση και να δει τι θα συμβεί από Δευτέρα, καθώς όπως κόλλησε η παρουσιάστρια μπορεί να έχουν κολλήσει και οι συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου μάλλον δεν θα βγει στον αέρα η πρωινή εκπομπή, καθώς η Αφροδίτη Γραμμέλη ανακοίνωσε πως μπαίνει σε καραντίνα για 14 ημέρες, ενώ η Νάνσυ Παραδεισανού παραμένει στο σπίτι της για προληπτικούς λόγους.

Στα Κάππα studios έχουν γίνει τρεις απολυμάνσεις, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τις υπόλοιπες εκπομπές του σταθμού.

Μόλις πριν από λίγα λεπτά η Αφροδίτη Γραμμέλη, η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά δημοσίευσε την δική της ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της τελευταίας πως έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά που κάνει το Πρωιμό του ΑΝΤ1 να ρίξει ρολά

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά πριν από λίγα λεπτά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Με μια ανάρτησή της και λόγια που δίνουν ελπίδα αποφάσισε να το ανακοινώσει δημόσια. Τα παιδιά της είναι αρνητικά ωστόσο εκείνη είναι θετική.

Δείτε την ανάρτηση της:

Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό.

Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι.

Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών.

Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους !

Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό.

Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες ο φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε με τον αγαπημένο της να κάνει βόλτες στα νότια προάστια! Δείτε εδώ τις φωτογραφίες!