Τα αποτελέσματα του τεστ του Κρατερού Κατσούλη

Έσκασε τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα αποτελέσματα του τεστ του Κρατερού Κατσούλη

Ο Κρατερός Κατσούλης εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού, και για αυτό το λόγο αποφάσισε να κάνει το τεστ προκειμένου να διαπιστώσει εάν είναι θετικός στον πανίσχυρο ιό. Τα αποτελέσματα αυτού ανακοινώθηκαν πριν από λίγο.

Τα αποτελέσματα του τεστ του κυκλοφόρησαν σήμερα, με τον παρουσιαστή να επιβεβαιώνει πως δεν είναι θετικός στον κορωνοϊό με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πέρα από τα αποτελέσματα του τεστ, ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για την καταπολέμηση του ιού.

«Καλημέρα! Αρνητικό το τεστ! Επιστρέφουμε δριμύτεροι!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι ,σε όλους τους γιατρούς, νοσηλευτείς και εργαζόμενους, που παραμένουν στη πρώτη γραμμή για να βοηθήσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν! Κουράγιο, δύναμη, αγάπη!

Αρνητικό ήταν και το τεστ που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τα αποτελέσματα του οποίου ανακοινώθηκαν μόλις χθες.

Πριν από δύο μέρες, ο Κρατερός Κατσούλης είχε ενημερώσει για τα συμπτώματα που εμφάνισε λέγοντας:

«Αγαπημένοι φίλοι καλησπέρα σας! Σήμερα το απόγευμα αποφάσισα, λόγω εμφάνισης κάποιων συμπτωμάτων να προχωρήσω προληπτικά στο τεστ για τον κορωνοϊο. Ως εκ τούτου και σεβόμενος, την οικογένεια μου, τους συνεργάτες μου, όλους τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι καθημερινά, την δημόσια υγεία, με εντολή των γιατρών, μαζί, με την στήριξη της διοίκησης του Star, θα παραμείνω σε απομόνωση μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ως οφείλω.

Αύριο και μεθαύριο λοιπόν για καθαρά προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε ότι δεν θα προβληθεί η εκπομπή μας!

Ελπίζω και ευχόμαστε όλοι ότι τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά, ότι δεν θα έχει συμβεί κάτι νέο που θα μεταβάλει και πάλι την καθημερινότητα μας, και την Τετάρτη 18 Μαρτίου, με το καλό να επιστρέψουμε στη δουλειά μας, κοντά σας, και να συνεχίσουμε να σας κρατάμε συντροφιά ψυχαγωγώντας σας! Μένουμε σπίτι και μετακινούμαστε μόνο για τη δουλειά μας, όπως όλοι, και για τα εντελώς απαραίτητα!

Όλα θα πάνε καλά!! Με αγάπη ψυχραιμία και χιούμορ! Όχι στο πανικό, ναι στην αλληλεγγύη! Καλό βράδυ! #menoumespiti #μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι #μενουμεσπιτι #παραμένουμε_άνθρωποι».