"Τίποτα δεν είναι όπως πριν" - Συγκλονίζει η Μαρία Μπεκατώρου!

Δείτε την ανάρτησή της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Μαρία Μπεκατώρου έγραψε μια συγκλονιστική ανάρτηση για τα όσα βιώνουμε αυτές τις ημέρες με την παρουσιάστρια να γράφει μεταξύ άλλων ότι ξαφνικά "τίποτα δεν είναι όπως πριν". Διαβάστε παρακάτω τα όσα έγραψε στο Instagram.

Ειδικότερα η όμορφη παρουσιάστρια που βρίσκεται και αυτή στο σπίτι της καθώς έχουν διακοπεί τα γυρίσματα του YFSF, στο οποίο συμμετέχει, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από μια προβλήτα στην θάλασσα, την οποία συνόδευσε με ένα ποιητικό κείμενο. Η ίδια θέλησε να πει μερικά πράγματα για τα όσα βιώνουμε με τον κορωνοϊό, αν και το κείμενό της έχει να κάνει περισσότερο με τους ανθρώπους, παρά με τις όποιες εξελίξεις.

"Υπομονή. Κουράγιο. Δύναμη" γράφει μεταξύ άλλων στο μήνυμα, που θέλησε να δώσει στον κόσμο, ενώ όπως θα διαβάσετε και παρακάτω, περιγράφει ακόμα τα όσα συναισθήματα και σκέψεις μπορεί να μας έχουν κατακλύσει.

"Οι μέρες περνούν σαν τον νερό" γράφει χαρακτηριστικά για να προσθέσει ότι εμείς "τις αφήνουμε".

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Μαρίας Μπεκατώρου

"Δεν εκτίμησες σωστά" γράφει ακόμα και μας λέει ακόμα ότι θεωρούσαμε δεδομένα πολλά πράγματα, μέχρι που καταλαβαίνεις ότι δεν θα ξαναέρθουν. Τώρα τρέχουμε να προλάβουμε, γράφει ακόμα για να συμπληρώσει ότι "τώρα πρέπει να σταματήσεις". Δείτε ωστόσο και τα όσα είπε η Ελένη Ράντου σε ανάρτησή της. Τι ανέφερε μετά από εννέα ημέρες, μέσα στο σπίτι;

Αναλυτικά έγραψε τα εξής:

"Και περνούν οι μέρες σαν νερό και φεύγουν οι στιγμές κι εμείς τις αφήνουμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν άλλες καλύτερες και η καθημερινότητα κυλάει και μαζί της κι εμείς... Και έτσι ξαφνικά μια μέρα νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι όπως πριν... Δεν το υπολόγισες... Δεν εκτίμησες σωστά... Και ότι έβλεπες στις ταινίες και θεωρούσες υπερβολές είναι τώρα μπροστά σου! Και τώρα τρέχεις να προλάβεις τι; Αφού τώρα πρέπει να σταματήσεις...Σε πρόλαβαν τα γεγονότα. Και όλα γκρεμίζονται από την μια μέρα στην άλλη.

Και όλα αυτά που θεωρούσες δεδομένα μέχρι χθες, σήμερα φαντάζουν πολύτιμα...Και έτσι ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι το να ζεις τη κάθε στιγμή και την κάθε μέρα όσο πιο δυνατά μπορείς δεν είναι ρομαντικό σενάριο μιας γαλλικής κομεντί, είναι η αλήθεια της ζωής και πρέπει να σε διδάξει. Γιατί πολύ απλά η ζωή είναι ωραία, οι στιγμές πολύτιμες και όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι! Υπομονή. Κουράγιο. Δύναμη" .