Κορωνοϊός: Σε καραντίνα ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και 20 ακόμα άτομα

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Σε καραντίνα ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και 20 ακόμα άτομα

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, είναι ανάμεσα στα εικοσιένα άτομα που μπαίνουν σε καραντίνα, λόγω του κορωνοϊού. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες.

Εικοσιένα άτομα μεταξύ των οποίων κι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός τέθηκαν σε καραντίνα επτά ημερών. Πρόκειται για 11 άτομα νοσηλευτικό προσωπικό και τουλάχιστον 12 γιατρούς στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Ενας εκ των γιατρών βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό χωρίς ιστορικό, ενώ κλείνει η κλινική για απολύμανση και μεταφέρονται οι ασθενείς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το protothema.gr.

Επίσης σημειώνει ότι ο γιατρός που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό είναι επιμελητής στην ΩΡΛ κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Να σημειώσουμε ότι ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σήμερα Τρίτη (17/3) σε έκτακτο διάγγελμα, αναφορικά με τις εξελίξεις που έχουμε με τον ιό. Δείτε εδώ τι ώρα θα είναι.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος

Μιχάλης Γιαννάκος πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Εκτός από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ που μπαίνει σε καραντίνα είχαμε και ένα κρούσμα κορωνοϊού

Ειδικότερα καθηγητής στη Νίκαια βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του;

Ο καθηγητής όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες παρουσιάζει ήπια συμπτώματα ενώ συνίσταται ψυχραιμία στους γονείς των μαθητών, καθώς θα πρέπει να εξεταστούν και εκείνα.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ΣΚΑΪ, όπου συγκεκριμένα τόνισε, πως θετικός βρέθηκε ένας από τους καθηγητές σε Εσπερινό Λύκειο της Νίκαιας.

Να πούμε ότι σύμφωνα και με τις δηλώσεις του κ. Τσιάρδα στην Ελλάδα έχουμε συνολικά 352 κρούσματα κορωνοϊού, μέχρι στιγμής, με 65 ασθενείς να νοσηλεύονται. Μάλιστα από αυτούς οι εννέα είναι διασωληνωμένοι.